Биляна Гавазова в паника за мястото си в Би Ти Ви (Водещата тръгна тайно на работа)

3431
05 Февруари 2016, 13:00


Екранната половинка на Антон Хекимян – Биляна Гавазова, вече е тръгнала тихомълком на работа в Би Ти Ви, дочи HotArena.

Макар че още не е прекъснала официално с майчинството и гледа малкия Алек, амбициозната шуменка два пъти седмично отскача в телевизията, за да се подготвя за екранното си завършване през юни, пише "Всеки ден". Тогава новинарката ще застане отново до Хекимян, който води сам, откакто тя слезе от екран миналата пролет.

Въпреки че ще се върне на екран през юни, журналистката все треперела, че може нещо да се промени и работното й място да изстине. Затова Гавазова вече отскачала до Би Ти Ви, за да опресни уменията си и да навлезе в актуалните теми и събитията в държавата.

Биляна е г-жа амбиция, та може да се върне и по-рано от юни, Венелин Петков й е казал да си дойде когато реши. Тя трепери от ужас само при мисълта, че може да не седне повече в стола си в сутрешния блок”, разказаха колеги на пъстрооката водеща.

Биляна все пак се поуспокоила, когато научила, че стихията Генка Шикерова се е трансферирала в Нова тв. Освен нея, си отдъхна и самият Хекимян, който се парализираше при мисълта, че пиперливата Генка може да  седне до него и изобщо няма да му даде думата по какъвто и да въпрос.

Арменецът най-предпочита да се разполага сам в студиото, още повече че вече се понаучи,  но пред угрозата Генка хиляди пъти предпочитал кротката Биляна, с която все пак се сработиха като екранна двойка. Шефовете на телевизията също са „за” тандема Хекимян-Гавазова.  
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени