Биляна спипала Валери Божинов на калъп с 18-годишна!

https://hotarena.net/laifstail/biliana-spipala-valeri-bojinov-na-kalap-s-18-godishna HotArena.net
Биляна спипала Валери Божинов на калъп с 18-годишна!

След няколко сериозни кризи във връзката на Биляна Дол и Валери Божинов, в края на миналата година сръбкинята окончателно каза „сбогом” на шавливия футболист. Запознати издават, че 44-годишната брюнетка била много обидена на Божигол заради несекващите му изневери. Въпреки че опитала да даде втори шанс на любовта им, огорчението взело връх и разлъката не закъсняла.

Според източник на „Уикенд”, Биляна хванала Валери да й изневерява с 18-годишна ученичка. Момичето изглеждало доста по-голямо и се обличало твърде предизвикателно. Вместо да учи, тя работела като хостеса в столично заведение, което било често посещавано от футболиста. Въпреки клетвите, че няма сериозни отношения със старлетката, Биляна открила неоспорими доказателства, че Валери редовно се среща с нея. Злите езици дори съскат, че след като прихванала чатове на Божинов с младата си съперница, сръбкинята тайно го проследила и ги заловила едва ли не на калъп в столичен хотел. Последвала грозна сцена и Валери бил зачеркнат окончателно.

За да го забрави, Биляна започнала да излиза с други и даже вече имала нов мъж, твърдят хора от обкръжението й. Актуалната й тръпка е заможен господин от Белград на възраст около 40-те, но Дол все още не разкривала подорбности околко самоличността му. Тъй като връзката им е съвсем в начален етап, тя предпочитала да го държи далеч от любопитните погледи. Все пак сръбкинята не пропуска възможност да дразни бившия с хапливи коментари. „Няма значение кой те наранява. Има значение кой те кара да се усмихваш отново”, написа Биляна в социалната мрежа и намекна, че любовното щастие пак я е връхлетяло. По всяка вероятност думите й са отправени към Валери.

В разгара на миналото лято Божинов и Дол се разделиха, след като тя открила пикантни съобщения в телефона му. „Аз се опитах да бъда най-добрата партньорка и дадох най-доброто от себе си, за да потръгнат отношенията ни. Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха, но очевидно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не съм преставала да го обичам, но болните му инстинкти и необходимостта да ги задоволи ме нараниха като жена”, призна Биляна малко след ралъката.

В продължение на няколко седмици тя дори не искала да чува за Божинов, но малко по малко той отново се домогнал до нея. В началото сръбкинята се правела на студена и не му отвърщала, ала тъй като още имала чувства към футболиста, накрая поддала на атаката му. Тогава той включил в действие всякакви манипулативни тактики – подаръци, обещания за вечена вярност и любовни клетви. Валери дори публично се покая пред последователите си в Инстаграм. „Загубих голямата си любов...”, ожали се той с надеждата да измоли прошка от Дол.
Запознати издават, че бившата му съпруга Николета също съдействала, за да оправи отношенията си с Биляна. Силиконовите хубавици отдавна са приятелки и провели разговор по женски, в който Лозанова убедила сръбкинята да даде още един шанс на изгонения Божинов. В крайна сметка те наистина се събраха, ала идилията им не продължи дълго. Доказано е, че счупените отношения трудно успяват да се закрепят отново, а двойката Биляна-Валери само потвърди това правило.

5 Коментара

Мария

преди 4 години

ТОЙ Е МЛАД.

Коментирай

сиктер

преди 4 години

Стига сте пробутвали нанаДол'нища.

Коментирай

KAK TAKA

преди 4 години

KOJ SHTE NARANI OBRULENATA JALOWA PUTKA NA TAJA TAPA SRABKINJSA? MARSH V KATUNA MA, KURWO MIRIZLIVA, YALOVA WESHTITZA..ima putka- samoswal kurwata dollna

Коментирай

бееее,

преди 4 години

И тъп.

Коментирай

s

преди 4 години

Нека всички я отпоследваме и спре да се пише за нея! Молим ви, Hotarena! Наистина не ни интересува

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.