Бившата жена на Бойко е усвоила перфектно селско-каруцарския му речник

https://hotarena.net/laifstail/bivshata-jena-na-boiko-e-usvoila-perfektno-selsko-karucarskiia-mu-rechnik HotArena.net
Бившата жена на Бойко е усвоила перфектно селско-каруцарския му речник

Бившата жена на премиера в оставка Бойко Борисов д-р Стела Костова, изрази възмущението си към Слави Трифонов и неговите подчинени в социалната мрежа Фейсбук, видя HotArena.

Впечатление прави, че речникът й е доста грозен  за една жена с претенции и положение в обществото. Често в социалните мрежи доктор Костова споделя анализи на експери, журналисти и общественици, с които е съгласна. Под една от последните публикации на писателя Христо Стоянов към новите депутати, тя дискутира появата на Трифонов на политическия небосклон със своя приятелка.

\"Адмирации за поста !!! Шоуменът даже не благоволи да се изправи като всички. Закле се седнал (това никой не го отрази)... Сценаристът е пропуснал да му напише какво да прави, тъй като е бил доста зает да пише своето нелепо изказване. Нямам думи за злобата, която цареше в цялата зала\" пише приятелка на Стела Костова.

\"Да долнопробното поведение, абсолютно им приляга и отговаря на същността им“, отговаря лекарката.

Въпреки че са разведени от години доктор Костова подкрепя всички решения на своя бивш съпруг. През миналото лято докторката бе възмутена от действията на протестърите в центъра на София, а езикът й беше също така просташки, което силно контрастира с нейната външност.

9 Коментара

!

преди 2 години

А пък ние забелязваме, че тук-там се намира статия,в която да нямате правописни грешки. За разлика от вас пред името и стои титла-доктор. А и какво е станало, просто ясно показва мнението си!?!

Коментирай

дада

преди 2 години

Тзои сайт пуска снимки на Деса Простакеса минали през фото шоп и искате да я предстваи като нещо хай , а в същия момент неглижирате една успяла и изсикана жена каквато екс съпругата на Борисов. По външрен вид, по произход, по морал и обноски , по професия и дипломи д-р Стела Георгиева е като богиня прецтози простак Деса.

Коментирай

Петя

преди 2 години

Тази не ми я хвалете. Щом е живяла с това нещо Боко, че и дете му е родила е същия боклук. Ако ще не доктор, ами не знам каква да е. Личи и, че е проста жена, същото важи и за дъщеря му с кравешкия поглед.

Коментирай

Нели

преди 2 години

Тя му е бивша жена, така че какво искате? Не е жентата НА премиера, а е БИВШАТА жена на премиера.Има разлика, а и не видях нищо каруцарско

Коментирай

Рама

преди 2 години

Не намесвайтъе децата госпожо Петя! Вие много ли сте хубава? Вашия съпруг Брат Пит ли е? Не я мислете жената

Коментирай

ами,

преди 2 години

Селско-каруцарския речник най го владеете вие драскачите от жълтите сайтове.

Коментирай

??

преди 2 години

Сайта е клюкарски .но всички дописници работещи за Hotarena нямат" маниер "елегантно и интригуващо да поднесат клюката с финес. Госпожата си е изказала мнението,както всички нас. Някой от читателите са интелигентни други като мен по - посредствени.Но всички разбираме когато Hotarena ни пързаля към конфронтация. Не пишете за бившите жени,любовници,тъщи,братовчеди и комшии. Мъжът на госпожата /бившия/ Бойко Борисов какви ги сътвори? Слави Трифонов и отбор шоумени какви ги сътвориха? Сивия от Старайте Ахмед Доган какво сътвори? Да не забравя "матросовките "Нинова и Манолова какви ги сътвориха? Пишете за тяхното поведение по-недостойно от на примати!! Но ...да говорят красиво,по френски маниер,дипломатично докато не ти пробутат отровната ябълка могат много добре.

Коментирай

Агент Ник

преди 2 години

Долнопробна дърта Курва!

Коментирай

Боби

преди 2 години

Супер и е изказването, да го д... т хейтърите. W5w3fb

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.