Бившата жена на Ицо Хазарта проплака: Тайно ми отне детето!

05 Май 2019, 12:01


Тежка съдебна сага се задава между Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, и бившата му съпруга Диана Котева. Рапърът от „Ъпсурт” е лишил от родителски права майката на 14-годишната си щерка Аделина, без тя изобщо да разбере. Вече 5 години изстрадалата майка не е виждала детето си, тъй като Хазарта го крие от нея, научи HotArena.

По време на съдебното дело Диана дори не подозирала, че има такова срещу нея, тъй като по това време тя живее в Лондон. Диана разбира, че е с отнети права едва след произнасянето на присъдата. „По закон процедурата е точно такава. Ответната страна се призовава на постоянния адрес по местоживеене, а след това и в „Държавен вестник”. Накрая се дава ход на делото, дори ответникът да не присъства, а защитата се поема от служебно назначен адвокат”, коментират юристи казуса пред „Уикенд”.

„Разбрах, че е имало дело, заведено още през 2015 г. и че съм била осъдена. Даден е ход на делото, въпреки че не са ме открили да ми връчат призовката. Била съм представлявана от особен представител – адвокат, който изобщо не ме познава, но ме представлява”, изненадана е Диана. Според мотивите на съда, с години майката е проявявала пълна незаинтересованост към живота и здравето на 14-годишното днес момиче.
Шокирана от съдебното решение, Диана Котева е завела две контра дела. Едното е в Касационния съд и е за отмяна на решението за отнемането на родителските й права, произнесено преди 3 години, а второто – в Софийския райнен съд за възстановяване на правата й като родител. „Водя начин на живот, който не може да бъде приеман като рисков за моята дъщеря и обкръжаващите ме хора. Искам да кажа на дъщеря си, че я обичам! Тя още не познава брат си, който скоро ще стане на 5. Той е от моя следващ брак. Брат й я чака да се запознаят. Ади, ще продължа да се боря за теб, миличка!”, просълзява се Диана. Тя твърди, че през цялото това време умишлено й е отказван достъп до детето. Ицо Хазарта и Диана се залюбили по времето, когато „Ъпсурт” са на върха на славата, а Котева е секретарка на мениджъра на бандата. Оженили се на 24 април 2004 г.

Отношенията им обаче били на приливи и отливи, Диана няколко пъти го напускала и отивала да живее при родителите си в Кърджали. После размисляла и отново се връщала при него в столицата. В един момент Ицо се съгласява да живее с нея в Кърджали. Двамата инвестират пари и отварят пицария. Идилията продължава едва 4 месеца Отсъствията на Хазарта от вкъщи под предлог, че е на участия с групата зачестили и 2 години след сватбата бракът им се разпаднал. През октомври 2006 г. Диана заминала да работи в Лондон. Първоначално се прехранвала като чистачка, а година по-късно направила своя фирма за почистване. Когато се върнала в София, тя с изненада научила, че Ицо е подал молба за развод. „Заяви ми, че държи попечителството да остане в него и ако не съм съгласна с това, ще заведе в съда 20 човека, които ще свидетелстват, че съм луда. Нарече ме „селянка”, разказва Диана.

За да избегне съдебните разправии около движимо и недвижимо имущество, бившата жена на музиканта приела изискванията му и обявила, че няма никакви претенции. Единственото й условие било да вижда дъщеря си Аделина. Магистратите ги развели по взаимно съгласие. Диана се установила в Лондон, а през следващите няколко години Аделина й гостувала няколко пъти по време на ваканциите.
Ицо Хазарта свил ново семейно гнездо с втората си жена Жени, която му родила още една дъщеря - Лора, която днес е 9-годишна. През 2013 г. бившата жена на Хазарта забременяла с второто си дете, а последната й среща с Аделина била по време на новогодишните празници. „Ади посрещна с нас 2014 г. и си тръгна на 6 януари. От тогава не съм я виждала. С Ади бяхме изключително близки, тя искаше да идва да живее при мен в Лондон. Дори самият Христо в интервюта говореше, че това ще се случи. Нямам представа защо в един момент всичко се обърка”, недоумява майката.

Внезапно Аделина спряла да отговаря на телефонните позвънявания на майка си. Котева периодично изпращала колети с подаръци за дъщеря си, както и запис за 5000 лв. за издръжката на Аделина, но Хазарта отказвал да получи пратките. Година след това Диана и вторият й съпруг взели решението да се установят да живеят в България и тогава тя получила съобщение от музиканта, че вече е лишена от родителски права.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени