Бившата жена на Лукарски си търси мъж

18 Ноември 2018, 18:00


Бившата съпруга на Божидар Лукарски – Ива Йорданова, се оглежда за нова сериозна връзка. Красавицата от няколко месеца е свободна жена, след като напусна някогашния министър и партиен лидер, коментират репортер стари седесари, свидетели на раздялата на ВИП двойката. Божидар и Ива живеят разделени и разводът им вече е факт, пише „Уикенд”.

Засуканата танцьорка с диплома от Бъркли в САЩ, която преди 2 години завъртя главата на синия министър, отново е готова за интимно приключение. Този пък хубавицата смятала да заложи на бизнесмен, с когото да се чуства добре осигурена, защото политическите постове са временна работа, както самата тя констатирала уж на шега в неформален кръг.  Ива отново се подвизава с моминската си фамилия Йорданова. След като няма мъж до себе си, екс синята съпруга се отдала на любимото си занимание – танцува до зори в клубовете по салса и се весели с приятели. Останалият сам Божидар пък се упреквал, че прибързал да надене халката на пресметливата си изгора, шушукат познатите му в СДС.

Ива охладняла към Божидар, след като политикът вече се бе разделил с икономическото министерство, а краят на брака им настъпил в най-трудния период, когато седесарите го обвиняваха и искаха оставката му, въздишат в синята централа. Заради напрежението вкъщи съпрузите съвсем охладнели и още преди Божидар да си подаде оставката на „Раковски 134”, Ива поискала да се разделят.

Макар че през май 2016 г. вдигнаха пищна сватба в Морската градина на Бургас, романтичната приказка бързо приключи, щом Лукарски започна да сдава постовете във властта. Преди две лета влюбеният адвокат хвърчеше из облаците и бе готов на всичко, за да има за себе си апетитната хубавица. Заради кръшната танцьорка седесарят разтури дългогодишния си брак с Аделина, която го направи баща на две дъщери – Богдана и Йоана. 
Докато бе съпруга на синия лидер в златния му период, Ива живееше като кралица, а Божидар я глезел и угаждал за всичко – от тоалети до пътешествия по света. Със стихването на безгрижния охолен живот Йорданова преценила, че повече няма какво да получи от съпруга, а я чакат само тягостни моменти и финансови трудности. 

Сега Божидар Лукарски живеел сам и вече намирал време да слуша любимата си рок музика или гледал мачове с приятели. Въпреки всичко разжалваният председател на СДС споделял с, че с Ива успели да запазят добри отношения.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 4 години
0
Засукана красавица?Тази жена има вид на перачка.Танцьорка?С гези месести ръце и тази пухкава фигура?Моля ви....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Breathe
преди 4 години
0
Жените на политиците се отличават с две неща-грозни са и са супер нагли.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дидо
преди 4 години
0
Така се получава като си глупак хукнал по някаква селска мома нито хубава нито млада а за подобни които се тикат в семейства с деца не ги чака нищо добро
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени