Бившата на Иван Христов стана магазинерка

12536
29 Февруари 2020, 12:02


Нова кариера започва да гради Вихра Петрова, научи HotArena.

Бившата съпруга на продуцента Иван Христов става търговец. Ексводещата е част от екипа на един от най-известните бутици за булчински и абитуриентски рокли. Вихра, която в продължение на няколко години се мъчи да се отърси от развода с Иван и предателството на приятелката си Ирина, е решила да загърби тотално миналото и да се посвети на нещо ново и непознато. Водеща, която има дъщеря от Иван, се включва в екипа на бутика в пика на търсенето на булчински и абитуриентски рокли. Тя не споделя защо се насочва точно към този бранш, но най-вероятно има нещо скрито в желаниетой да е по-близо до булки.

Освен с дизайнерски рокли, Вихра  се занимавай с  астрология. Тя често дава съвети на приятелки как и кога точно да подреждат желанията си така, че да им се сбъдват.  Вихра не спира да се саморекламира в мрежата, като стана изключително активна в Instagram.

Брюнетката, която издаде и няколко книги на тема раздяла, явно е решила да гради живота си наново. На помощ се включва и дъщеря й Ава, която я учи как точно да се снима, за да изглежда добре в социалните мрежи. Тийнейджърката често ядосва майка си и Вихра се оплаква от нея. Журналистката е категорична, че появата на бръчки по лицето й е пряко свързано с пубертета на дъщеря й. Двечките явно водят битки вкъщи и често менят настроението си. Вихра обаче не си поплюва и признава, че за да дразни пубертетката, вкъщи често окупират стаята й. Именно там пише новата си книга, чиято тема още пази в тайна, разкрива  „България Днес”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Edith Wood
преди 2 месеца
0
Казвам се Едит Ууд, искам да разкажа на всички за д-р Огунделе, велик човек, който върна съпруга ми за мен със своите сили в рамките на 24 часа, какъв мощен заклинател, ако имате нужда от помощ по някакъв начин. Съветвам ви да се свържете с него чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Поща: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Той има силата да реши всеки проблем, връзка, любов или някаква болест. Толкова супер и истински той върна съпруга ми, който ме напусна преди 9 години със своята магия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Skylar Budd
преди 3 месеца
0
Казвам се Скайлар Бъд. Позволете ми бързо да ви информирам тук, че д-р Огунделе, чийто WhatsApp или Viber Chat Number е: (+27638836445) е страхотен и мощен заклинател, който някога съм познавал, има съмнение за него, заклинанието му е 100% гарантирано. След като се свържете с него, връзката ви ще бъде осигурена, той има силата да върне обратно любовниците, брачните проблеми и всякакъв вид човешки проблеми или болести. Веднъж бях изхвърлен от съпруга си от над 21 години, търсих помощ навсякъде, където никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих номера на WhatsApp на д-р Огунделе. Веднага се свързах с него и съпругът ми, който ме заряза за друга дама, се върна при мен в рамките на 24 часа. Днес ви казвам, че д-р Огунделе е мощен и свръхчовек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mayer
преди 4 месеца
0
Поздрави на всички, които четат това свидетелство. Казвам се Майер. Бях отхвърлен от съпруга ми след седем (7) години брак, само защото друга жена имаше магия, за да го манипулира. Един ден, когато четях през интернет, видях няколко свидетелства, споделени от различни хора, разказващи за д-р Огунделе, мощен заклинател на заклинания, как той им помага при техните взаимоотношения, затова се свързах с д-р Огунделе в неговия WhatsApp: +27638836445. Той ми каза да не се притеснявам, че съпругът ми ще се върне при мен след 24 часа, точно след работата си, съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, какво голямо чудо направи д-р Огунделе, радвам се да го оставя всички знаете, че този заклинател има силата да върне влюбените и да реши други проблеми в отношенията. Заради него сега съм доволна от съпруга си, благодарение на д-р Огунделе. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него на неговия WhatsApp: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Rita Berry
преди 7 месеца
0
МОЩНИ МАГАЗИНИ: СПОДЕЛЯ ТОЗИ СВИДЕТЕЛСТВО НА ВСИЧКИ, КОИТО СТРАДАТ В ОТНОШЕНИЯТА СИ, БРАКА ИЛИ ЛИЧНИЯ ЖИВОТ, ЗАЩОТО ИМА РЕШЕНИЕ. ИМЕНАТА МИ Е РИТА БЕРИ, МЪЖЪТ МИ ОСТАВИ МЕ И НАШИТЕ 2 ДЕЦА ЗА ДРУГА ЖЕНА ЗА 3 ГОДИНИ. ОПИТАХ СЕ СИЛНО САМО ЗА ДЕЦАТА МИ, НО НЕ МОГА ДА КОНТРОЛИРАМ БОЛКИТЕ, КОИТО МЪЧАТ СЪРЦЕТО МИ. Бях наранен и объркан, нуждаех се от помощ, така че направих проучване в интернет и попаднах във форум, където видях добрата работа на Dr. СВЪРЗАХ СЕ С НЕГО И МИ ИЗЛИКНА МАЯ, ЗА ДА МОЯТА ИЗНЕНАДА СЛЕД 24 ЧАСА, МЪЖЪТ МИ СЕ ВРЪЩА В ДОМА И МОЛЯ ЗА МОЯ ПРОЩА, Д-Р ОГУНДЕЛЕ Е МОЩЕН ЧОВЕК И МАСЛОТО МИ Е БЕЗЗАРОДНО СЪВЕТЕТЕ СЕ С НЕГОВОРНО ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ЧЕТА НА WHATSAPP ИЛИ VIBER: +27638836445. Д-Р ОГУНДЕЛЕ Е ИСТИНСКИ, БЛАГОДАРЯ МИ, ЧЕ МИ ПОМОГНЕ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светла
Преди 1 година
-1
Тези дни някой непрекъснато публикува негативни статии срещу Вихра. Затова пък Ирина Тенчева с охота дава публичност на разговорите си с дъщерята на Иван и Вихра - Ава. В старанието да се покаже като добрата и грижовна мащеха , тя не си дава сметка, че разказвайки историите за живота и грешките на съучениците на Ава я злепоставя пред връстниците и. Защо не разказва и споделя разговорите с нейните деца ?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
Преди 1 година
-1
И какво лошо има в това, професия като професия. Та и жената на Роналдо е бивша магазинерка. Само тук някои професии са считани едва ли не за по-нисши от други.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
Преди 1 година
-17
Лошо е, когато идваш от по-високо и паднеш надолу. Няма лошо да си била магазинерка и после съпруга на милионер, но когато от съпруга на милионер станеш магазинерка - това е кофтито. Ти за себе си коя посока би предпочела? Мисля, че определено първата, нали?
до о
Преди 1 година
-1
съпруга на милионер не е професия. И няма нищо срамно, ако се разведеш, да започнеш да работиш в магазин, вместо да чакаш някой да те издържа срещу връзки и секс - това е друга професия.
о
преди 7 месеца
-6
Тя вече и да чака, няма кой. Виж я на какво прилича. Те тези неща се правят до време. И разбира се, че ако имаш мъж, трябва той да те издържа, независимо дали го "чакаш" или не. Това е в реда на нещата.
Ashxhsjx
Преди 1 година
-3
Доста е състарена . Беше хубава жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
Преди 1 година
-2
Не е състарена, просто вече е възрастна. Състарена щеше да е ако беше млада, но изглеждаше стара/състарена. Но тя реално вече си е на години. Наистина е супер тъжно какво прави възрастта с хората. Тя не че някога е била красива, но... Много потискащо. Иначе при Вихра не само външният вид никога не е бил нещо изключително - умственият й потенциал също винаги е бил изключително посредствен, даже оскъден и в тази сфера също с нищо не е блеснала, но тя и Ирина не е по-цвете. Явно Иван такива си ги търси, което пък ме навежда на мисълта, че явно и той е по-глупав, отколкото изглежда. Изключително глупави женици и двете, но пък с големи претенции и самочувствие. Ако не е/беше Иван да ги бута, щяха да са продавачки примерно, какъвто е случаят. Мисля, че е очевидно какво я е насочило към това поприще - липсата на пари и каквито и да било други възможности. Това е. Преглътнала си е гордостта, все пак трябва да се плащат сметки, а явно контактите й дават за толкова и предвид липсата на ум и таланти..
о
Преди 1 година
0
няма как да й предложат повече.
ми,
Преди 1 година
-2
Няма нищо срамно да си магазинерка и да си изкарваш парите с честен труд.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени