Бившият модел и майка на 6 деца Ирена Милянкова: Обърнах посоката на 180 градуса, без партньор съм

52437
12 Юли 2020, 10:03


Ирена Милянкова, която на 27 февруари празнува 34 години, успя да се изправи след двете опустошителни раздели с бившите си мъже и рестартира живота си. Красавицата, която е бивш модел и изигра Съни в хитовия сериал „Под прикритие”, и е майка на 6 деца се е съсредоточила върху най-важната си роля - тази на майка, и работата си, научи HotArena.

В момента Ирена, която сама се подготви за изпитите в Софийския университет, работи по специалността си – педагогика, в образователен център. Заради пандемията от коронавирус, моделката провежда заниманията онлайн. Свободно време почти няма, тъй като е доста заета с децата си. Големите са самостоятелни и се справят чудесно, но по-малките разчитат на помощта й в подготвянето на домашните. На Ирена пък й помага майка й, която е преподавател. От началото на пандемията тя се преместила при дъщеря си и внуците, за да помага. Междувременно, също преподава виртуално.

„Преминах през различни етапи, които отнеха много време, за да продължа напред, излекувана, макар и все още не напълно. Опустошение, отчаяние, отричане и болка, която те разкъсва отвътре”, сподели Милянкова наскоро. Първият рестарт на живота й е след разлъката с първия й съпруг Росен Чолов, който през 2012 г. бе задържан по обвинения в сводничество и склоняване към проституция. Малко след това Ирена и Росен, които имат 4 деца, се разделиха. В началото на миналата година тя трябваше пак да започне от начало. Тогава бе краят на връзката с втория й мъж Никола Чолаков, с когото имат две общи деца. Двамата се запознават по време на работата си в агенция за недвижими имоти. По-късно продължиха да работят заедно, а след като се разделиха Ирена избра педагогиката.

„Възстановителният ми период след фактическата раздяла продължи около година, през която взех кардинални решения и обърнах посоката на личностното си развитие на 180 градуса. Това беше част от моята „терапия”, признава Ирена Милянкова. Тя винаги е знаела, че притежава вътрешна сила, която активира, когато е нужно. Изградила постепенно вярата, че може да се справи, благодарение на близките си, които винаги са били до нея и са я подкрепяли. Това са роднините й и най-вече майка й, сестра й, баба й, както и няколко близки приятели. „Имам тях и когато не виждах изход, те бяха в края на тунела и ме дърпаха напред”, казва бившата манекенка.
След раздялата с втория си мъж, сама се подготвила за кандидатстудентските изпити в Софийския университет. Приели я. паралелно започнала работа по специалността си и вече е педагог в образователен център. Това е нейното ново начало, което й действа като мотивация да продължи да се развива като личност, да се грижи а децата си и да има своя принос в обществото.

Ирена Милянкова, която има 20-годишен стаж на като модел, през 2006 г. завърши и Арт колеж по екранни изкуства в София. След това записа кино и телевизионна режисура в Нов български университет. Днес е припознала педагогиката като свое призвание. Ирена стана популярна през 2011 г., когато изигра Съни в хитовия сериал „Под прикритие”, а скоро след това участва и във филма „Цветът на хамелеона”. Въпреки този успех, актьорската кариера като че ли не й е приоритет. Хубавицата е признавала, че не се гледа на екран, тъй като е много критична към себе си и трудно се възприема.

На първо място Ирена Милянкова винаги е била майка. Тя ражда първите си две деца преди да навърши 20 години. На 20 плюс, красавицата вече е майка на четири деца. На 30 вече има шест деца. Ирена е кърмила общо 8 години. Красавицата е споделяла, че има разлика в различните етапи, в които е раждала децата. Когато била по-малка, тя се доверявала на близките си, на бабите и личния лекар. Изпълнявала стриктно всички препоръки. Когато родила на 20 плюс, Милянкова се била увлякла по-естественото отглеждане на детето и продължителното кърмене. С малките вече намерила баланс. „Щом отбих дъщеря си на година и 9, а не на 3 и половина, значи имам напредък”, споделя тя с усмивка.
Красавицата е признавала, че стремежът й към равновесие между всички роли, които има в живота, е ежедневна борба. Тя работи, майка е, а и държи да бъде добра дъщеря, сестра, приятел. Понякога не успява да бъде изрядна във всяко отношение или поне не до степен, в която й се иска, но приема, че няма как да бъде идеална, нито да бъде на няколко места едновременно. И все пак тя държи на изрядност в отношенията с хората в обкръжението си.

Въпреки двете болезнени раздели, Ирена продължава да вярва в голямата любов. Избрала е да продължава да вижда красивата страна на света, да се освободи от болката, да прости на себе си и на тези, които са я наранили. Ирена не задържа негативни чувства. Прощава и забравя. Запазва само доброто и пуска всичко останало. Това освобождение от обидата, разочарованието и болката крие рискове, изтъквала е красавицата, но когато си добре осъзнат, шансът да ги овладееш е по-голям. „Децата ме лекуват, както и аз самата”, казва Ирена. Стреми се към вътрешно равновесие. Радва се малките неща в ежедневието, изгражда умението да ги забелязва и да им обръща внимание. „Имам обаче още много работа върху самата себе си”, казва Ирена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Радев
преди 6 месеца
0
Обърнала се на 180 градуса и няма да ражда, вместо отред ще го поема отзад. Нямала партньор, защото има няколко, както винаги. Кардинална промяна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 6 месеца
-5
И по-добре че е без партньор,че ще всеме и на него да роди 1,2 деца.Много"учила"...но щом намери мъж първата и работа е да роди поредното дете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 6 месеца
-4
Излишно материалче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сова
преди 6 месеца
-6
Много патос,много „уау” в изложението. Много кратичко може да се каже... Милянкова не е пример за подражание! Милянкова е инфантилна,обгрижвана от рода ,мъже и който е наблизо когато се разциври. Милянкова е залязла като модел,за актриса не става. Милянкова да си работи като детски възпитател или каквата иска,но моля не ни занимавайте с подобни неинтересни обекта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 6 месеца
-5
Родата да беше я издърпала/намесила/когато роди на14 години! Стига сте ни я давали периодично за пример. Такива ли искате да станат дъщерите ни?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени