Бившият на Ани Върбанова източил 150 000 долара от банковата й сметка

14 Април 2022, 15:00


Eстрадната звезда от близкото минало Ани Върбанова се е прибрала в България след дългогодишно скитане по света. 71-годишната музикална легенда е решила да възобнови певческата си кариера и е подготвила десетки нови песни, които да представи на публиката си.


Върбанова решила да съживи кариерата си след серията неприятни събития, които ѝ се случили в личен план. Заради двата си неуспешни брака и безчинствата на съпрузите си тя отключила тежка форма на диабет и била на път да изгуби до фатална степен зрението си. Благодарение на специалисти от клиника в Швейцария певицата успяла да прогледне наново. За нещастие обаче ѝ се наложи наскоро и да се учи да ходи, след като счупила жестоко единия си крак и възстановяването било затруднено от напредналия ѝ диабет. Спасили я със сложна операция, проведена в България, при която се наложила и смяна на става. 


Тя не крие, че въпреки перипетиите, най-трудно й било когато я обрал съпруг номер 2. За него Ани не искала да се сеща. Докато тя гастролирала по света и пеела срещу баснословни хонорари, той пилеел парите ѝ по жени и барове. Когато Върбанова се прибрала след дългото турне в чужбина, с ужас разбрала, че мъжът ѝ е продал и всичките ѝ скъпоценности и е профукал парите от тях. И е източил до дупка и банковата й сметка, в която имало 150 000 докара, пише Ретро. В България естрадната легенда Върбанова се е завърнала в компанията на своя съпруг №3, който е италианец по произход. Запознават се в пиано бар в чужбина, където Ани пеела джаз, а той бил пленен от красотата и гласа ѝ. В продължение на година се борил за сърцето ѝ, а накрая певицата му пристанала. Алберто, както е името на настоящия ѝ мъж, се оказал и доста заможен. Притежавал 3 големи и популярни ресторанта във Флоренция, Италия, които продал, за да бъде до любимата си жена. Първите 20 години от брака си двамата изкарали в Швейцария, където си купили апартамент.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени