Бившият на Деси Цонева не пуска сина им в чужбина

https://hotarena.net/laifstail/bivshiiat-na-desi-coneva-ne-puska-sina-im-v-chujbina-2 HotArena.net
Бившият на Деси Цонева не пуска сина им в чужбина

Бившия мъж на Деси Цонева - Янчо Таков, не пуска сина им Яни - младши да пътува в чужбина с майка си. Именно затова тийнейджърът, който сега е в седми клас, не може да пътува с майка си и настоящият й съпруг и Явор Стефанов. С тях бе само малката му сестричка Бианка.

 

„Баща му не ни дава да пътуваме в чужбина. Дори евентуално да подпише някаква декларация, той е пуснал в Гранична полиция някаква молба, че аз отвличам детето и мен ме прибират като престъпник“, с тези думи Деси отговори на въпроса на Гала в „На кафе“ защо синът й не е бил с тях на почивката в Португалия.

 

„Заради това Яни не иска да общува по никакъв начин с баща си и се е настроил срещу него. Явно баща му не осъзнава, че детето страда и мен не ме наказва по никакъв начин, а просто губи сина си. Накрая в съда ще се оправим, като не става с добро“, каза още Цонева.

4 Коментара

е

преди 11 месеца

Наказва детето само за да прави напук на майка му! Типично за изоставения бг мъж!

Коментирай

хахахаха

преди 11 месеца

Само като му погледне сурата човек,и му става ясно що за....... Деси усмихната и лъчезарна до него,а тоя свил гадно очички,все едно света му е крив.Такива бащи вън в забрава....ще и накриви шапката на Деси.Яни расте и чао на баща му,позната до болка история.

Коментирай

Hm

преди 11 месеца

Де да беше типично само за изоставения бг мъж.

Коментирай

Вая

преди 11 месеца

И двамата са един дол дренки. Татино синче и татина дъщеричка, родени, отгледани и пораснали на широко с червените пари, откраднати от народа, дундуркани, лигавени, безобразно, разглезени, за тях всичко да има , в най- престижни училища, университети пращани, бутани и пробутвани навсякъде и накрая гола вода, нищо не става от тях, пияни, неадекватни, шашави и прости, НО с претенции за произход, за елит, за класа, за превъзходство. А иначе самата постъпка на мъжа е глупава и безмислена, внася ненужно напрежение и негативни емоции на собственото си дете , лишава го от незабравими и прекрасни моменти с майка му и сестричката му. Кому е нужно? Какво по- хубаво от това детето да има емоции, преживявания, моменти, пътувания с майка си и близките си?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.