Бившият на Елена Йончева: Тя похити сина ни! (Пламен я съди заради детето)

3139
15 Май 2020, 15:53


Елена Йончева и бившият й мъж Пламен Тодоров са в много лоши отношения и скоро ще влязат в съдебната зала, да да разрешават проблемите си, научи HotArena от достоверен източник.


Бившата журналистка и настояща евродепутатка замина със сина си Теодор за Брюксел и оттогава бащата на детето изобщо не го е виждал. Хора от обкръжението на архитекта споделят, че той бил много огорчен от този факт и възнамерявал да търси правата си по съдебен път. „Тя похити сина ни”, бесен е Пламен.


Политическата кариера Йончева потръгна, но от една година личният й живот търпи сериозна криза. Тя официално се раздели с Тодоров заради изневяра от негова страна, за което „Уикенд” информира. С днешна дата прелюбодеецът живее с новата си фаворитка Виктория, която е едва на 28 години.


Свидетели твърдят, че в началото на миналото лято Елена изгонила Пламен с грандиозен скандал. Тогава доброжелатели я осведомили, че мъжът й има любовница и с това чашата на тъпението й преляла. Разгневената Йончева му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им.


Елена отдавна подозирала, че бащата на сина й има друга жена, но предпочитала да си затваря очите и да се съсредоточни върху политическата си кариера. Скоро обаче положението излязло извън контрол и намесата й била наложителна. Архитектът хлътнал до уши по любовницата си и без никакъв свян я представял пред приятели и роднини. Двамата са колеги и ежедневната работа по различни проекти ги сближила, но отношенията им бързо преминали границата на строгото професионално общуване.


От няколко месеца архитектът живее с младата Виктория под един покрив. Това съвсем вбесило Йончева, която взела малкия Теодор със себе си в Брюксел и от яд напълно ограничила контактите с баща му. Пламен дал своето разрешение детето да напусне границите на България, но не подозирал, че няма да го види повече. Преди месец и половина хлапето навърши 4 години, но не успяло да отбележи празника заедно с татко си. Тодоров пък се заканил, че ще заведе дело срещу бившата си, след като не са могли да се разберат като разумни и големи хора.


Детето било записано в елитна детска градина в белгийската столица и по думите на Елена се чувствало отлично. В началото архитектът се опитвал да омилостиви Йончева и да организира по-чести срещи със сина си, ала тя била непреклонна и измисляла различни оправдания, за да ги отменя – ту момченцето било болно, ту не искало да пътува до България, ту нещо друго.


Близки до евродепутатката се надявали, че тя ще омекне и ще преглътне огорчението и разочарованието от изневярата, но уви – излъганата жена била непреклонна.


Връзката на Пламен Тодоров и Елена Йончева започна преди цели 10 години и премина през много изпитания. Журналистката забременя на пределната възраст от 52 г. след няколко опита инвитро в чужбина, но появата на бебето не успя да я превърне в кротка домакиня. Малко след раждането, бившата сърдечна другарка на Сергей Станишев реши, че ще гради политическа кариера и макар че постигна успехи в тази област, това се случи за сметка на личния й живот. Покрай работохолизма й пострадаха отношенията с Пламен, защото двамата почти не се засичали в общия им дом, а когато това се случвало, дори не разговаряли. Някога Йончева бе неразделна с бащата на сина си, но на връзката им вече е в историята, краят й настъпи с гръм и трясък, а отношенията им в момента са смразени.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
,,.,.,
преди месец
-5
Този първо да направи ДНК тест дали е бащата или само се води такъв.Че изкуственото осеменяване на Еленка като нищо може да е и със скандинавска сперма което е практика по света и у нас когато има инвитро на самотна майка.Детето изобщо не прилича на него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди месец
-4
Така е ПламенЧо като се съгласяваш да ставаш спермодарител на възрастна другарка с цел облаги.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени