Бившият на Тони Димитрова с нова любов

26 Май 2022, 15:00


Иван Ченов, бившият на Тони Димитрова, има нова любов в живота си, видя HotArena.


Музикантът, който изживя бурна любов с певицата, завършила с множество скандали, има връзка с дама на име Мариета, която, също като Тони, е от Бургас. Двамата се запознали в чужбина, а в момента живеят в Швейцария, където дамата работи като социален работник. Новината за връзката им достигнала и до Тони, която вече няколко години не може да се възстанови от раздялата им и не спира да го напада индиректно при всеки удобен случай.


"Имам само един провал. Няма да му спомена името. 3-годишен провал. Ако имах гумичка, щях да го изтрия“, казва по адрес на китариста Ченов бургазлийката. Тя намекна, че, докато са били заедно, той ѝ е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, а докато се е възползвал от доверието ѝ и я е мамел.


"Беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е“, категорична е Тони, която е затворила сърцето си за мъже. След горчивия опит от връзката ѝ с по-младия от нея Ченов, тя започнала да бъде твърде мнителна. Гласовитата изпълнителка споделя, че не се доверявала на никого от мъжки пол и се съмнявала във всеки комплимент, който ѝ отправяли.


До момента Иван все още не е отговорил на атаките, но откакто двамата са прекратили любовните си отношения, през няколко месеца се захапват или чрез интервюта в тв ефира, или в социалните мрежи, пише "Ретро". Последно Ченов изригна във фейсбук профила си, написвайки следното:


"Чета днес поредната статия, в която уважаемата Тони Димитрова се срамувала от мен. Някои ще кажат "защо четеш и се занимаваш с тези глупости“, други нищо няма да кажат… Но въпросът ми е "Не трябва ли аз да се срамувам все пак?“… На всички съм го виждал в очите, но кой може да го каже“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени