Благо и Златка разделени заради друга жена

https://hotarena.net/laifstail/blago-i-zlatka-razdeleni-zaradi-druga-jena HotArena.net
Благо и Златка разделени заради друга жена

 Златка Райкова и Благой Георгиев са разделени, писа  \"България Днес\", позовавайки се на  няколко независими един от друг източника. Причината за краха на връзката им най-вероятно е трети човек.

 

От известно време бившият футболист е засичан по ресторанти и заведения със знойна красавица, издават свиделите на срещите им. Той демонстрирал опасна близост с мацката, която изглежда суперсекси.

 

Откакто е свободен, интересът към Благой от жените се засили. Неотдавна папараци на \"България Днес\" попаднаха на интересна ситуация по столичните улици. Георгиев бе преследван от знойна, непозната никому мадама. Мацката шофира яркочервения си джип плътно зад возилото на Благой в продължение на дълго време. Щом бившият футболист спира, красивата девойка също отбива и чинно изчаква Георгиев да потегли. Дали е същата мадама, с която е засичан да интимничи из софийските заведения, или друга сексбомба, не става ясно. Показателно е, че Благой спира пред аптека, откъдето си купува нещо. Какво, можем само да гадаем. След това двата автомобила - на бившия футболист и на последвалата го мацка, влизат един след друг в паркинга на голям столичен хотел.

 

Райкова и бившият футболист бяха заедно повече от три години. Благой и Златка имат дете - Благой-джуниър. Двамата нямат брак и затова няма да се развеждат. Грижите за общия наследник към този момент ще се поемат и от двамата. Златка и Благой ще се редуват кой да гледа хлапето, което е на малко повече от две годинки. В първите дни от раздялата им малчуганът бе при татко си.

 

Откакто е разделена с Георгиев, Райкова не спира да купонясва. Златка през ден е засичана в столични заведения. А наскоро се завърна от спапочивка във Велинград.

 

В същото време Благой Георгиев е изчезнал от пределите на България. От няколко дни никой от приятелите му не го е виждал. Запознати твърдят, че Благой отново е на топло. Къде и с кой е, нямаме официална информация и можем само да гадаем.

14 Коментара

стели

преди 2 години

Голяма изненада, той Благой не може да седи мирен. Затова и Есмер го натири, и дори не му дава да припари до детето

Коментирай

123

преди 2 години

А Злати наивната (да не кажа глупачката) се надяваше, че ще е жената на живота му... завинаги. Злато, Злато, ако внимателно беше погледнала в миналото му... и добре знаейки, че вълкът козината си мени, но нрава не, сега нямаше да си на този хал. Ама ти нали гледаше само визията му и секса и се подлъга по тоя никаквец. Блажко от време оно си е със слаби ангели... тъй че радвай се, че се отърва от него. И без това само ти пилееше парите. Без него вероятно ще си по-добре и ще постигнеш повече.

Коментирай

1

преди 2 години

А, тя пък понеже Златка е стока, та сега Благо одумваме. И двамата са си лика прилика.

Коментирай

о

преди 2 години

Наистина много жалко как почти всички красиви жени си пропиляват красотата и или отлагат твърде дълго, за да изберат, когато стойността им вече е намаляла - поради годините, деца и прочие, или избират зле, пропилявайки най-ценните си и хубави години до мъже, с които нямат бъдеще. Златка беше вече на достатъчно години, за да знае какво трябва да прави и ако беше умна, щеше да знае и какъв тип мъж да си избере, а не да си пропилее последния куршум по тоя заек. Сега вече на тия години, че и с дете, вече наистина Е ОБРЕЧЕНА да си седи сама или да бъде временна играчка за мъже от типа на Христо Сираков примерно. И повечето правят така - стават играчки в ръцете на мъже, които ги гледат като трофеи, а не виждат в тях човека и жената /то не че и има много за гледане и твърде много идентичност и дълбочина/ и после като свърши младостта остават сами и така я карат до смъртта. А тя със сигурност още не осъзнава, че играта вече свърши за нея и е много вероятно това да е била последната й връзка в живота. Можеше да си осребри добре младостта, да бъде сега ггледана съпруга, както Жасмина от "Сделка или не", да си има сигурността, да се грижат за нея, а сега ще трябва да бъде самотна майка, да бачка по цял ден, ако изобщо намери какво; да влезе в мъжката си енергия, за да се научи да говори на това момче като мъж, та да я чува; да трепери всеки ден в тези несигурни времена дали утре ще има какво да работи и от капризите на икономиката; да зависи от плановете на друг човек за това какво и кога ще може да прави - даже не само от Благой, ами и от всичките му бивши жени и техните половинки - ако някой иска вече да прави нещо, да мръдне нанякъде, ще трябва да съгласува със всички останали кой къде какво и що... Абе изобщо се забърка в голяма каша. Ама последствията тук вече са до гроб. А и колкото и да се фотошопират в ИГ, на живо годините си личат, дори да си хубава жена.

Коментирай

o

преди 2 години

Можеше да си осребри добре младостта, да бъде сега гледана съпруга, както Жасмина от "Сделка или не", да си има сигурността, да се грижи за нея някой стойностен мъж, а тя да си бъде в женската си енергия, вместо това да бъде самотна майка, да трябва да прави всичко сама, да бачка по цял ден, ако изобщо намери какво; да живее постоянно в мъжката си енергия - на обезпечителка, и то без мъжко присъствие в живота ти, което да те балансира; да трепери всеки ден в тези несигурни времена дали утре ще има какво да работи и от капризите на икономиката; да зависи от плановете на друг човек за това какво и кога ще може да прави - даже не само от Благой, ами и от всичките му бивши жени и техните половинки - ако някой иска вече да прави нещо, да мръдне нанякъде, ще трябва да съгласува със всички останали кой къде какво и що... Абе изобщо се забърка в голяма каша. Ама последствията тук вече са до гроб. А и колкото и да се фотошопират в ИГ, на живо годините си личат, дори да си хубава жена. А и вече стана мода явно да се правят бебета и родителите да се разделят още преди детето да е навършило и 5 - Венета Райкова и Тихомир, Алисия и Валери, Валери и Николета, Джулияна и нейния, Алекс Петканова и какъв беше там мъжа й, Златка и Благо, Глория и Илия Загоров, Симона Загорова и нейния непознат от който забременяла, Лейди Би и нейния, Десислава и Благой, Емануела се раздели веднага с бащите и на двамата си синове, Бони, Емилия, Анелия... Всички фолк-певици с деца са самотни майки, освен Галена и Джена /за момента/. Та вече си мислят, че е норма.

Коментирай

d

преди 2 години

А и вече стана мода явно да се правят бебета и родителите да се разделят още преди детето да е навършило и 5 - Венета Райкова и Тихомир, Алисия и Валери, Валери и Николета, Джулияна и нейния, Алекс Петканова и какъв беше там мъжа й, Златка и Благо, Глория и Илия Загоров, Симона Загорова и нейния непознат от който забременяла, Лейди Би и нейния, Десислава и Благой, Емануела се раздели веднага с бащите и на двамата си синове, Бони, Емилия, Анелия... Всички фолк-певици с деца са самотни майки, освен Галена и Джена /за момента/. Та вече си мислят, че е норма.

Коментирай

maionezata

преди 2 години

koi si ti be da opredelq6 modata i kakyv si ti

Коментирай

9

преди 2 години

Такива тъпи патки като Златка сами са си виновни.Не може ти да виждаш как някой оставя две семейства и деца заради курвалък и да си мислиш, че и на теб няма да ти се случи.Ама то всяка от тях си мисли колко е красива и незаменима и че другите жени преди нея са били кофти, а те ще опитомят курваря.Ами не човек си е такъв какъвто си е, както е бил с другите така и с теб.И много са ми смешни като почнат да се джавкат една друга като Алисия и Николета за Божинов.То проблема е в мъжа, че не е верен по принцип те тръгнали една друга да се обвиняват за проблемите си.Златка остави онова момче дето беше толкова години с него заради тоя пробит курвар с 1000 деца и какво си е мислела, че ще седи с нея цял живот хахаха.Толкова им е обзет мозъка от това какви цици да си сложат, че вече не могат грам разумно и логично да помислят.Жалко че и тия деца ги повличат в курвенските им драми.

Коментирай

Uh

преди 2 години

Добавете Емилия и Коко Динев, Софка и Гринго, Криско и жена му ... Заедно за момента си гледат децата Петко и Яна Димитрови, Преслава и приятеля й (но тази няма да я бъде дълго),

Коментирай

Ива

преди 2 години

Еми акде сега и тя да му спре достъпа до детето като рускинята на тоя разгонен нерез, та да види тоя срам! Как пък не се спря бе, пу! Тъпа мъжка курва!

Коментирай

хъни

преди 2 години

Обаче винаги ми е чудно как се намира още някоя да му се върже на тоя.На мен дори физически не ми харесва- черен, мазен и татуиран а сега и дебел след като спря футбола.Не знам с какво толкова ги омайва, но е факт че е много гнусен, а тия и деца му раждат.То не че и Златка не е курва де, тя затова се хвана с него защото са подобни.Ама и тя много се беше надула, че видите ли с нея ще е друго, а то и при нея изневяра и самотна майка накрая.Яко се прецака с тоя мизерник.

Коментирай

Благо

преди 2 години

ще намера и щи спра достъпа на тебе

Коментирай

hehe

преди 2 години

детето е лична собственост на майката? вещ? оръжие? майката няма ли отговорност към бъдещото си дете да подбира по-добре бащата, та ще наказва бащата? акъл имате ли изобщо?

Коментирай

Ина

преди 2 години

Два чорапа, дето са създадени един за друг не могат да останат заедно, какво остава за хората. Ако мъжът е ок, то жената му кръшка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.