Благой Георгиев на нож с тъста си! Вижте какво мисли бащата на Куини за футболиста

10 Февруари 2015, 12:00


Благой Георгиев е на нож с тъста си и колкото и да е влюбен в Куини Алис, техни близки са категорични, че дрязгите с баща й ще си кажат думата.

 

Обтегнатите отношения между футболиста и Николай Николов проличаха ясно и от кадрите, които бяха излъчени в предаването на Николета „Папараци“ по бТВ, видя HotArena.

 

Двамата бяха заснети заедно с Куини и техен приятел на кафе, където Благо не спря да си яде ноктите, а тъстът му не му обели и дума.

 

„Ники изобщо не се радва на 33-годишния футболист, славата му на плейбой и многото плеймейтки и златотърсачки, които се навъртат около него. Той няколко пъти говори с дъщеря си да помисли добре дали иска сериозна връзка с Благой“, издават близки до семейството. Освен това баровецът бил дискретен човек и страшно се дразнел от медийния интерес към семейството си.

 

Джизъса пък не смее да води изгората си в бащината къща в Суходол и поради тази причина нощува в дома на семейство Николови.

 

,,Благой улучи шестица от тотото. Куини има големи финансови възможности, даже е по-богата от него, от добро семейство е, няма скандално минало, разводи и деца от предишни връзки“, коментират със завист колегите на ритнитопковеца, пише Всеки ден.

 

Изявяващата се като манекенка девойка Алис, за разлика от предишните мадами на Джизъса, има немалка сума пари в банковата си сметка и огромна къща, в която е подслонила гаджето си. Плейбоят сам определи Куини като момиче с класа.

 

„Невероятно красива е, а в същото време естествена и натурална, което е рядко срещано“, не спира суперлативите към брюнетката Георгиев.

 

„Той за първи път е с жена, която не му дрънчи пари за дрехи и не разчита на неговите финансови възможности. Предишната изгора на Благо, която е и майка на децата му – Христина, си оправи живота благодарение на него. Тя няма професия, не е с богати родители и няма нито един ден трудов стаж“, издават близки до футболиста на „Рубин“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени