Благой Георгиев прави Милото, Иван и Андрей, Иво Аръков футболисти

851
15 Септември 2020, 15:26


Благотворителен мач, който ще се състои на 21 септември от 18:00 часа на WINBET ARENA by Blago Georgiev на ул. "Суходолска" 175 и ще събере най-големите имена на родния шоубизнес на един терен, узна HotArena.

По инициатива на футболиста Благой Георгиев – певци, артисти, телевизионни водещи и спортисти ще застанат рамо до рамо, ще облекат футболни екипи и ще играят в помощ на Бояна Маринова, която е с диагноза Спина бифида с хидроцефалия и Никол Тодорова, която е със Спинална мускулна атрофия. 


На терена ще видим любимите ни телевизионни водещи- Иван и Андрей, актьорът и шеф на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов, поп певецът Орлин Павлов. Актьорът Иво Аръков също ще стане част от звездните отбори, чиито треньори пък ще бъдат Ники Кънчев и Димитър Пенев.

Родниите спортисти ще бъдат представени от национала ни по волейтбол Теодор Салпаров, вратарят Ники Михайлов и футболната легенда Красимир Балъков. 


„Истинате е, че с моя екип искахме да направим благотворителна инициатива, с която да помигнем на тези дечица. Годината беше тежка за всички и продължава да не е леко, но смятам, че не трябва да забравяме да сме добри и да протягаме ръка към по-нуждаещите се“, сподели Благой Георгиев и допълни : „Безкрайно съм щастлив от факта, че толкова много от родните ни звезди се съгласиха само с едно обаждане. Останалите имена също са познати на всеки един от вас, но ще ги разкриваме на етапи. Искам да ви кажа, че успяхме да съберем изпълнители от всички жанрове, най-обичаните актьори и телевизионери. Очаквайте до два дни още от лицата на каузата“, пише Телеграф. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени