Благой Георгиев се превърна в двойник на Фики

https://hotarena.net/laifstail/blagoi-georgiev-se-prevarna-v-dvoinik-na-fiki HotArena.net
Благой Георгиев се превърна  в двойник на Фики
Откакто прекрати футболната си кариера, Благой Георгиев-Джизъса претърпя смайваща визуална трансформация. Бившият спортист наедря, пусна брада и се превърна в подобие на чалга звездата Фики. В момента той е като двойник на фолк певеца и случайни хора със сигурност биха могли да ги сбъркат.

Прави впечатление, че напоследък Джизъса е качил килограми. Той с мъка и с пот на челото се опитвал да ги свали, но засега безуспешно, издават хора от обкръжението му. Благо няколко пъти в седмицата тренирал, за да изгори тлъстините в областта на талията, ала нямал кой знае какви резултати.

Георгиев се оплакал пред познати, че трябва да стопи 8 кила, които натрупал постепенно, след като се завърнал в България. Половинката му Златка Райкова се стараела да го успокои, че изглежда добре, но суетният Благой дълбоко страдал от промяната във външния си вид.

Междувременно семейството замина за Дубай, където се отдаде на едноседмична ваканция. От последните снимки на Златка в инстаграм се вижда, че Джизъса наистина много прилича на синът на Тони Стораро. „Ама ти с Фики ли си на почивка?!”, подхвърлят уж на шега фенове на двойката.

Явно Райкова и любимият й, както и много други, не се притесняват да пътуват по време на пандемия. Блондинката не може да се оплаче от липса на пари и често си позволява не само екзотични почивки, но и други луксозни придобивки.

През изминалата година много хора бяха засегнати от върлуващия коронавирус и изпаднаха във финансова криза, ала не и Златка, която неотдавна се обзаведе с чисто нов автомобил - Мерцедес GLЕ купе. Запознати издават, че плеймейтката от няколко месеца пори софийските улици с луксозното возило. Благо не остава по-назад от жена си и също се фука със скъпа придобивка – бял Мерцедес S класа. Откъде семейството е извадило 300 бона за новите коли, не е ясно. Джизъса отдавна прекрати спортната си кариера и сега развива детска футболна школа, а жена му се занимава с онлайн магазина си за дрехи.  Отлично осведомени източници твърдят, че заради охолния начин на живот, който Райкова демонстрира, от НАП са я погнали със съмнения за укриване на доходи. Фирмата й е била обект на пълна данъчна проверка, но не е известно дали са установени злоупотреби.

Имаше период, когато финансовото положение на Джизъса хич не беше цветущо. Малко след развода с бившата си съпруга Есмер Омерова той почти фалира и се наложи да разпродава имуществото си, за да закрепи бюджета си. Стартира няколко различни бизнеса, но всички претърпяха неуспех. Наргиле барът му фалира едва след няколко месеца съществуване. Сега обаче с гордост демонстрира скъпи коли и друзи белези на лукса.

Златка е категорична, че с любимия й мъж ще се подкрепят и в добро, и в лошо. Освен с онлайн търговия, плеймейтката се занимава още и с реклами в мрежата. Тя промотира различни продукти в личния си инстаграм профил – от хапчета за отслабване до кремове за лице и памперси. Блондинката не ще да си спомня за миналото си на еротичен модел и казва, че иска хората да я възприемат като сериозна бизнес дама и дизайнерка на облекла. Тя е категорична, че никога вече няма да се снима гола, защото Благо е много ревнив, а и семейният живот сега е приоритет за нея, писа Уикенд.
 
 

9 Коментара

......па

преди 3 години

Напразни усилия на драскача от сайта.Тези никого не интересуват.

Коментирай

מלא שנאה

преди 3 години

Явно му е фен.

Коментирай

Ggyh

преди 3 години

Що не си върже и на оная работа червен конеб да не го урочасат

Коментирай

ауу

преди 3 години

Може ли това да е сериозен човек? Кой ще го приеме на сериозно? Прилича на палячото който забалвява царя....но това е естественото продължение на живот пълен с мисли основно за секс, жени, дискотеки, порно, забавления, купони..... и малко футбол между другото.

Коментирай

!

преди 3 години

Това е то - да влагаш хиляди във външността си, а отвътре май празно....

Коментирай

г

преди 3 години

Представете си Стоичков да изглежда нещо подобно. Не можете, нали? Или който и да е друг сериозен настоящ или бивш футболист.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Стоичков беше футболист,а този и чалгаро-ритнитопковец.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Пък то една външност,като надраскан селски нужник.

Коментирай

ами

преди 3 години

Такъв на вид никой няма да го вземе насериозно в Америка. Никой няма да му се довери ако има собствен бизнес или да го вземе на работа ако си търси. Но в БГ кича и порното се тачат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.