Благой Георгиев взима децата в Бали! Джизъса едва склонил Златка да пусне малкия Благо

27 Април 2022, 19:00


Легендарният плейбой и бивш футболист Благой Георгиев-Джизъса ще заведе за първи път децата си от Христина Витанова и Златка Райкова в Бали, където понастоящем живее, споделиха негови близки ексклузивно пред „Галерия“. Той много иска да ги запознае с новото си гадже, което е дъщеря на хотелиер от Велинград. Двамата се запознали във фитнеса и любовта им веднага пламнала.

 

Преди Великденските празници Благо провел сериозен разговор със Златка, с която се раздели съвсем наскоро, а тя също има нов мъж в живота си - млад и богат арменец. За разлика от първата му съпруга, Райкова е била против пътешествието и по-скоро идеята, че спортистът ще срещне сина им Благой-младши с новата си приятелка. След усилени преговори, ритнитопковецът я убедил, че за благото на сина им Благой-джуниър е най-добре да се помирят, оставяйки на заден план лъжите и изневерите, заради които връзката им претърпя абсолютен крах.

 

Големите деца на Благой, плод от любовта му с Христина - Йоана и Давид, били развълнувани от идеята за дълъг път. Звездният татко побързал да им покаже снимки от луксозната къща, в която живее, с частен басейн и кът за развлечение. Това се е случило на последната им среща в София по време на Великденските празници, кадри от които се появиха в социалните мрежи.

 

Ритнитопковецът и новата му любима броят по 2500 евро наем всеки месец, за да се наслаждават на лукса край брега на океана. Интерес от страна на малчуганите провокирал, съобщавайки им, че всеки от тях ще разполага със собствена детска стая. Заради Благой, който е на 2 годинки и половина и има нужда от майка си, учениците ще останат за по-кратко. Това обаче ще се промени на лято, когато децата отново ще отлетя на дълга ваканция при баща си в Бали.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ри
преди 2 седмици
0
Тази новата ако е малко по-умна ще и светне, че тоя преди 2 месеца беше със Златка на Малдивите и и се кълнеше в любов, а сега е с нея и уж ще се жени.Това говори че този човек няма никакви чувства нито към едната , нито към другата.Защото ако имаше нямаше така лесно да прелита от една на друга.Особено ако новата е богата както се пише, освен да си го вземе тоя провален тип да си го отглежда и хрантути , а той зад гърба и да и изневерва нищо друго няма да получи.Аааа не забравих - ще получи едно дете от него.Освен това е стар вече побелял и с багаж от няколко деца.Тази ако има малко акъл ще бяга с 200, но уви винаги поредната си мисли, че тя ще е последна и е с нея заради истинска любов.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Просто питам, ако някой знае ;)
преди 3 седмици
0
Благо верно е със златна халка на безименния пръст. Няма как да си сложи просто някакъв пръстен там. Халка си е . Някой знаели дали наистина се е оженил или са от ония глупости да си разменят халки в църква , само пред Бога .. бля- бля
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди 3 седмици
0
Какво му харесват на тоя жените??? На снимката е като циганин с мазна коса ! Тези хубави жени, всичките му родиха и деца! Според мен трябва да го кастрират веднъж завинаги! Това, което причинява този циганин, е подсъдно! Веднъж се подиграва с децата, веднъж с жените!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 3 седмици
0
То жените все в един момент разбират ,че са се отървали от гледане на непораснал мъж, но се пита на тия деца какви травми им престоят да преживеят.....трябва да има и психо-социални и да взимат и деца от такива безотговорни мъже....егати ужаса
ДоЕхо
преди 3 седмици
0
Точно това, този не мисли, че им се отразява зле на Децата, нова и нова жена. Но той няма ъгъл с какво да мисли. Мисли само за едно, кога да си свали панталонките за следващата. И много си обичал децата, ами бъди с тях постоянно и полагайки грижи като истински родител.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Весела
преди 3 седмици
0
Този "НАБОЖНИЯТ" носи халка още от 7 март е качил снимка. Февруари се обяснява в любов на Златка и след 2 седмици с друга. Болен и зависим от секса с различни е и. Да не създава само деца На 40 години, а действа като, че е на 20г. Горките деца и майките им. Само за снимки ги взима . Дали поне веднъж на родителска е ходил в училището или детска градина. Позьор без мозък
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Весела
преди 3 седмици
0
На снимката Благой има венчални халка на ръката си,да не би да е оженил вече?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 3 седмици
-2
Господи, съчувствам на Христина, какво преживява това момиче -толкова красиво, а такъв тъпак за баща на децата и
ехо социалните
преди 3 седмици
-1
Горките деца!Няма ли някакви социални да се заемат, то това се отразява на психиката през година две запознанство с новата курва на баща им, нови братчета нови сестричета, никаква стабилна семейна среда.Сега пък да бъдат мъкнати на края на света защото баща им там се чука с поредната.Особено най-малкото дете не е на такава възраст да го мъкнеш без майка му.А другите би трябвало да са на училище.Ужас, отвратителна история да имаш такъв баща като този.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени