Благовеста от „Ергенът“ измести родния хайлайф - оприличават я с жената на Вин Дизел

27 Март 2022, 14:33


Миньончето Благовеста, известна като "Бонбончето", би рекордите по популярност. Само за няколко епизода Бонбонова успя да привлече вниманието към себе си и накара цяла България да заговори за нея.

 

Скандалната Бонбонова се открои от останалите участнички с провокативното си поведение и успя да бъде най-коментираната личност в обществото. Въпреки дръзкото си поведение, тя се оказва много чувствителна и редовно е разплакана. Близки на Благовеста споделят, че тя е много добра и затова приема всичко много навътре. Въпреки лабилната й психика, наскоро красавицата беше оприличена на жената на известния актьор Вин Дизел във филма "Бързи и яростни". Повечето от участничките в предаването й завиждали и неслучайно тя винаги е в епицентъра на скандала в имението.

 

Външният вид на участничките е една от най-коментираните теми, като например този на Габриела, която потресе цяла България с огромните си устни и която дори беше сравнена с известен анимационен герой. За разлика от нея, Благовеста събира комплименти за външния си вид и получава одобрение за него. Изглежда обаче тя също се е подлагала на процедури. Българската двойничка на жената на Вин Дизел разкри в профила си в инстаграм, че се е подлагала на естетични процедури при известната д-р Каляшева, където преди време е правила устните си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Благовест
преди месец
-1
Благовеста, спри да пишеш сама под статиите за себе си. Почни да четеш книги, да учиш и спри с неистовите опити да си хванеш перспективен мъж. Най-много нещо венерическо да хванеш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Necromancer
преди месец
-2
Едва ли е тя, а ако е, ще бъде много жалко.
Necromancer
преди месец
-1
Някой беше писал от името на Радинела Чаушева в една от новините за нея. Вероятно е същият човек, който пише и от името на Благовеста.
ха ха Хо
преди месец
-1
Блажка Безгащникова ли ви плати за тези смехории и глупотии? Всички зрители на това жалко предаване видяха колко е чуФствителна-готова е да си свали гащите за всеки мъж.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Благовеста
преди месец
-8
сами виждате кой е най популярния в обществото в момента, но явно не ви понаяса много!
абе,
преди месец
-1
Блажке ''популярна''си като Безгащникова вече.Факт.
Благовеста
преди месец
-5
ти като си с кюлотите на баба ти затова никой не те знае!
Necromancer
преди месец
-1
Да, бе, за това никой не го знае, защото е с кюлотите на баба си... Поблажке, ако си ти, душицо, само това ли успя да измислиш? То на фона на толкова разголени евтини жени човек точно с кюлотите на баба си може да стане известен и да изпъкне пред тези жени; толкова са зле нещата и толкова всяка втора се е юрнала да се разголва, защото няма какво друго да покаже.
Благовеста
преди месец
-3
като имам ще показвам бе ти се скрий да не уплашиш хората!
Necromancer
преди месец
0
Благи, ти само това имаш и то не е нещо кой знае какво. Като физически данни има много по- надарени от теб. Ама нали знаеш какви са жените като теб. Думата започва с "к", ама не съм в настроение да ставам вулгарна.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени