Близанците на Милко Калайджиев - архитект и доктор

13 Ноември 2020, 12:49


Както много звезди у нас, и Милко Калайджиев усети загубите от пандемията, узна HotArena.


Певецът отмени много участия, сред които и пътуване до Лондон. Въпреки това той не губи позитивизма си и се съсредоточава върху другата си страст, а именно - земеделието и отглеждането на животни. Изпълнителят на култовия припев „Я елате пиленца при батко“ сега отглежда патици на стопанисвания от него язовир край Мезек.


Породата е неми патици, известни още и като мускусни. Те обичат свободните пространства и затова Милко ги гледа край язовира, разказа звездата пред „Телеграф“. Но тази година водата много е намаляла заради сушата и патиците нямат убежище къде да се крият от хищниците. Калайджиев купил 27 патици. Лисици и чакали обаче изяли 9 и сега са му останали само 18.


Тази порода патици яде всичко и хич не е претенциозна. Милко ги храни с жито и царевица, а те си пасат и тревички. Като застудее много, ще ги прибере в специално изградена кошара. Няма да ги коли за месо, защото му е тъжно да ги яде, като ги е гледал преди това.


Преди време имал няколко гъски и 20 кокошки, които ползвал за яйца. Но му било трудно да ги гледа покрай участията си и трябвало животинките да бъдат заклани. Една баба от Мезек направила от тях буркани, но Милко не хапнал нищо, защото му било тъжно. Раздал ги всички на приятели.


Взел си много добро женско куче пазач да разгонва лисиците, което родило 8 кученца навръх 8 март, когато обявиха карантината в държавата. „Съвпадение“, казва певецът. Раздал кучетата, дори и майката. 


Певецът се радва и на задружно семейство. Двамата му сина - близнаците Антонио и Александър, обаче не са поели по неговия път. Антонио се премести от Хасково в София, за да учи в Университета по архитектура, строителство и геодезия, а Алекс е приет в Медицински университет – Плевен, пише Телеграф. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
0
Когато завършат образованието си и се докажат като професионалисти тогава ще са доктор и архитект.Сега са само студенти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени