Близначките на Ути вече говорят

730
12 Май 2020, 16:18


Близначките на Ути Бъчваров - Далия и Ружа ще навършат три години през август, но вече бърборят като възрастни, научи HotArena.


„Двете ми близначки Далия и Ружа са много различни, те проговориха и това ме прави изпълнен с доволство”, похвали се телевизионният готвач. Водещият на „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ разкри, че момичетата били доста различни по характер. Едната била романтична  и завеяна, а другата – дейна и обичаща да командори. Ути и жена му Мария обличали в различни дрехи двете момиченца, които се различавали и визуално една от друга. „Не знам как ще ги опазя, като пораснат. Сигурно с пушката, ама аз съм си и ловец, де”, смее се дипломираният актьор.


50-годишният Ути с охота говори за двете си щерки, но пази в тайна тяхната майка Мария.  За жената до Бъчваров не се знае почти нищо. Двойката живее на семейни начало вече 12 години. Дали някога ще минат под венчило не е ясно защото преди време 50-годишният кулинар и водещ бе казал, че всеки сам за себе си трябва да прецени как му е по-добре. Като човек от новото поколение не мечтаел да стане младоженец, пише Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Шопар
преди месец
0
Само да не ги изяде!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди месец
-1
Хеле,една интелигентна жена,която не иска да. трупа слава на гърба на Ути...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди месец
-1
Ути никакъв мъж не си като криеш жена си,че и с близначки ти е родила.Срам си ти за мъжете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени