Близнаците на Ева Веселинова заченати ин витро

16 Април 2021, 14:01


Близнаците, които Ева Веселинова очаква да роди съвсем скоро, са заченати ин витро, шушука се в светските среди. Слуховете са породени от факта, че бебетата са разнояйчни – момиченце и момченце. Това най-често се случва при децата, които не са заченати по естествен път, а са плод на асистирана репродукция, дочу HotArena.

Самата Ева предлага на час по лъжичка от информацията за своята бременност, така че да поддържа жив интереса към нея. Отначало тя съобщи, че очаква близнаци, след това – че са момиченце и момченце, а преди дни – че раждането ще е този месец, че бебетата са едрички, особено за близнаци, и че много ритат майка си, тъй като вече им е тясно в нейния корем. „Вълнуващо е, но и доста болезнено. Сънят вечер често е невъзможен. Момченцето вече не си знае силата, момиченцето е малко по-внимателно и доста по-деликатно. Но когато двамата тръгнат да се въртят в различни посоки, почти ме разкъсват на две. Подготвителните контракции и силните болки в гърба са все по-чести. Вече всичко те боли”, оплака се бъдещата майка.

Според слуховете, забременяването й не е станало лесно, затова се е наложила намесата на специалист по асистирана репродукция. Малко преди да разкрие, че е ще става майка, Ева сподели, че с мъжа до нея са заедно от две години. Изглежда, опитите им да се сдобият с наследници са започнали почти веднага след началото на връзката им. С времето е станало ясно, че забременяване по естествен път е трудно и, вместо да губи време в напразни опити, двойката е прибягнала към ин витро. Пуснати бяха слухове, че таткото, когото Ева упорито крие, е възрастен разведен грък, който има деца и дори внуци. Бъдещата майка пък твърди, че е млад българин. Който и да е той, бившата „господарка на ефира” ясно дава да се разбере, че мъжът й не гледа на нея като на обикновена любовница, а двамата живеят заедно и той се радва на бебетата точно толкова, колкото и самата тя. Децата, според бременната 36-годишна жена, вече познават гласа на татко си. „Най-много обичат гласа на тати. Когато го чуят, веднага започват да подскачат и почукват”, твърди тя, цитирана от Уикенд.

За разлика от повечето родни звезди, които предпочитат планираното раждане с операция, Ева е решила да ражда по естествен път, независимо че при майките на близнаци това е двойно по-трудно отколкото при тези, които дават живот само на едно бебе. Първоначалната й идея била да роди с операция, като планира с астролог датата за появата на децата. После обаче решила да последва съветите на видни езотерици, според които естественото раждане е най-добрият вариант, тъй като операцията носи травма на детето и променя съдбата му. Веселинова вече навлезе в 9-ия месец на бременността, ясно си представя раждането и дори говори на бебетата за него. „Често им разказвам за първата ни среща, която е все по-близо и може да е във всеки следващ момент”, разказва бившата „господарка на ефира”.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оля се
Преди 1 година
-1
Внушението, че е специално целуната от Бог , видиш ли с две наведнъж сега се обеснява напълно. Ин витро... Да са живи и здрави.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до хй
Преди 1 година
-1
Не сме разбрали, да. И какво е било раждането все пак - естествено или секцио. Не че ни е важно, просто като някой се кани и фука, че ще е голям смелчага, искаме да знаем дали си спазва заканата и издържа пред страх, ужас и болка в големия момент.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
добре,
Преди 1 година
-1
че не е анално!всеки интелигентен човек знае,че 90% от родените близнаци са заченати инвитро!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хй
Преди 1 година
-1
Само вие не разбрахте, че роди преди една седмица
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
Преди 1 година
-2
Естествено раждане с близнаци! Ауч! Голяма мъка ще е. Малко се съмнявам обаче, че така ще стане. Доста даже. Даже мога да се обзаложа, че няма да е естествено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
AMAN
Преди 1 година
-5
АМАН ОТ ПРЕФЪРЦУНЕНИ КИФЛИ. ПОЗНАВАЛИ ГЛАСА НА БАЩАТА, ОБЯСНЯВА КОЕ КАК БИЛО РИТАЛО.... АМА ЕЙ ПРОСТАКЕСО, КАТО СИ ТОЛКОВА РАДОСТНА И ДОВОЛНА ОТ ЖИВОТА КОМУ Е НУЖНО ДА СПОДЕЛЯШ И ДА ПЛАЩАШ ПРЕЗ ДЕН ДА ПИШАТ ЗА ТЕБ. ЕСТЕСТВЕНО ГЛУПОСТИ, ТОЧНО КОКЪВТО ТИ Е ЖИВОТА. КОЯ БЕШЕ ТАЯ ЕВА ВЕСЕЛИНОВА И С КАКВО СТАНА ИЗВЕСТНА . КОЙ Я БУТА НОН СТОП ТАЯ ДОСАДНАТА И КОЙ И ГО БУТА ЧЕ ТОЛКОЗ ГО КРИЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ЛИЧНИЯ И ЖИВОТ Е ШИРОКО ИЗЛОЖЕН НА ПОКАЗ ?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
////
Преди 1 година
0
И какво като е забременяла ин витро?Пожелавам и леко раждане и щастливи моменти с децата и.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени