БНТ излъга Аделина Радева! ( Примамиха я уж да стане шефка, а я сложиха по заместване в „По света и у нас“)

2643
15 Ноември 2020, 16:00


Жестоко излъгана от Българската национална телевизия се оказа една от най-добрите тв журналистки у нас – Аделина Радева, узна HotArena. През пролетта тя обърна гръб на добре платената си работа в Нова телевизия, за да се върне в БНТ, където е минала основната част от професионалния й път. Каза, че са й направили „предложение, което не може да откаже”, но от тогава до сега работи само по заместване. Последната й позиция е като водеща на „По света и у нас” на мястото на бременната й колежка Филипа Огнянова.

Аделина Радева зае мястото на Филипа Огнянова във вторник вечер. Тя вече официално е екранна партньорка на Спас Кьосев, заедно с когото води централната емисия новини в БНТ. Но не за такава позиция се е пазарила бившата водеща на „Здравей, България”, твърдят запознати. Както „Уикенд” писа преди време, тя е била поканена в държавната медия с обещание за нещо много по-голямо, което уж трябваше да бъде оповестено през септември. Това бе казано официално от Аделина в предаването на Георги Любенов дни след като стана ясно, че тя се мести от Нова в БНТ. И септември, и октомври обаче вече са история, но до ден днешен така и не е станало ясно точно какво е било обещано на Аделина, за да се откаже тя от високата заплата и добрия рейтинг в частната телевизия и да се премести в обществената. Със сигурност това не е била позицията на Филипа Огнянова, когато забременее.

Според слуховете Аделина е трябвало да заеме място в мениджмънта на телевизията. В него има няколко вакантни позиции, които така и не са заети. Но по неизвестни за широката общественост причини бившата партньорка на Виктор Николаев в Нова вече месеци наред си остава редови журналист в БНТ. Отначало тя влезе в екипа на „Още от деня” заедно с другите две водещи – Надя Обретенова и Поли Златарева. Когато Георги Любенов бе с коронавирус, го замести в съботно-неделния сутрешен блок, а сега замества колежката си Филипа. Кога ще заеме мястото, заради което се върна в БНТ, и дали въобще ще го заеме, май вече никой дори и не се пита. Ясно е, че телевизионерката е била подведена с голи обещания, които са останали само на думи.

Колкото до Филипа Огнянова, тя се омъжи в края на септември за програмния директор на БНТ Ивайло Огнянов, а сега вече излиза в болничен поради бременност. Тя стана водеща на „По света и у нас”, след като тв легендата Радина Червенова бе диагностицирана с рак и спря да ходи на работа. Филипа зае мястото й като екранна партньорка на водещия Спас Кьосев. Сега до него ще седи Аделина Радева,писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До .......от преди 6часа
преди 2 седмици
0
Провери правописа.!!!! „За сега” се пише отделно В случая„ за”е показателно местоимение.!!!!! Ако не коментирате клюка,не корегирайте чужд текст без проверка!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 седмици
-2
Не е глупава! Сигурни са само началото и краят на живота. Аделина Радева може да замества до времето когато тя ще измести някой. Това е жена,която нама да тръгне в „гората за гъби без поне спрей за мечки”” Така накратко клюките,интригите в БНТ са на max За сега Аделина си почива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 2 седмици
-3
ЗАСЕГА е една дума.
Жоро
преди 2 седмици
-9
Тази А.Радева има адски дразнещ тембър. Говори бързо, нервно... не ми е приятна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени