Богдана Карадочева съди бизнесмен (Завлякъл нея и мъжа й с 300 000 долара)

13 Август 2020, 21:15


Вече 4 години естрадната звезда Богдана Карадочева и съпругът й Стефан Димитров се борят да възстановят загубените след измама 300 000 долара, с които ги завлякъл техен приятел бизнесмен, узна HotArena.


От 2016 година насам певицата и мъжът й водели дело срещу хотелиер, което обаче било зациклило. Съдебният процес се точи изключително бавно и все още е на първа инстанция. Измамените Богдана и Стефан вече губели надежда, че ще получат възмездие и ще си върнат огромната сума, с която изгорели, но нямали намерение да се отказват доброволно от битката. 


Всъщност измамата се случила преди повече от 20 години, когато въпросният хотелиер и приятел на семейството ги подвел да инвестират 300 хиляди долара  в хотел в Слънчев бряг, лъжейки ги, че ще ги впише като съдружници. Певицата и композиторът не се усъмнили в намеренията му, защото го смятали за лоялен приятел, а и често почивали заедно на морето. Влизайки сляпо в сделката след време Богдана и Стефан разбрали, че приятелят им не ги е вписал като съдружници, макар да използвал парите им за покупка на хотела. 


Първоначално те опитали да си върнат инвестицията с добор, чакайки търпеливо близо 2 десетилетия, но в крайна сметка се стигнало до съд. По техни изчисления крупната сума, която някогашният им другар трябвало да им върне, към днешна дата с лихвите щяла да е около 1 милион долара. И това не е единствената измама, от която Карадочева е потърпевша. Неотдавна тя разкри, че през 2017 година е била завлечена с 20 000 евро ор скандалната банкерка Ирина Аткова, източила 3,8 млн лева от сметките на футболиста Мартин Петров, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени