Богдана Карадочева за скандалната банкерка, която я завлече с пари: Господ ще я съди!

971
20 Август 2021, 15:09


"Господ да я съди тази Ирина Аткова! Аз съм християнка и знам, че човек не бива да желае лошото другиму, много болка ми причини тази жена. И смятам, че ще си плати по един или друг начин. Но няма да съм аз тази, която ще отмъщава и ще говори разни обидни думи, има провидение, Видовден."


Това сподели голямата естрадна звезда Богдана Карадочева, когато разбра, че Интерпол е спрял да търси измамницата, която освен нея завлече с много пари и футболиста национал Мартин Петров. Аткова вече не се издирва с червена бюлетина от Интерпол, както бе доскоро, вижда се от сайта на международната организация.


Банкерката потъна вдън земя заедно с парите на Богдана през 2017 г., а възмездие и досега няма. За скандала с певицата писа първи "България Днес". Той се разиграва през 2016 г., когато банката, в която Карадочева има пари, назначава Ирина за нейна лична банкерка. Хитрата служителка започва да се обажда често приятелски както на Богдана, така и на Мартин Петров. При една от срещите си тя предлага на изпълнителката да си изтегли парите, които държи в сметката си, за да може да ги "удвои". Без да се съмнява в казаното от служителката, Богдана се доверява и изтегля спестяванията си. Дава ги на Аткова, като към парите включва и известна сума от брат си.


Измамницата твърди, че е вложила всички средства във финансова къща. По подобна схема е подмамен и Мартин Петров. През август, 2017 г. мошеничката спира да вдига телефона на Карадочева и Мартин Петров и се изпарява. Напуска и банката, в която работи. Богдана разбира, че е измамена, когато й се обаждат от финансовата къща и й казват, че не познават Ирина. "Нямаше как да й заведа дело, защото документите не бяха у мен, това бе лична договорка. Много ме заболя и още ме боли, защото сумата, с която "влязох", не бе малка", сподели още Богдана. Измаменият Петров се разделил с 4 милиона пак по същата схема.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени