Бояна Шарлопова наследи хотелите на мъжа си

29 Март 2023, 14:00


За Ева останаха складове на компанията, тя поискала да напусне бизнеса

Вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна, и доведената й дъщеря Ева вече не управляват заедно семейната империя, пише Галерия. Най-голамата щерка на богатия хотелиер, която е от първия му брак, беше изпълнителен шеф на „Шарлопов Груп“ още преди Бояна да влезе в бизнеса. След като Стефан си отиде от този свят внезапно преди пет години двете дами поеха компанията. Преди година обаче се разделиха. Това призна наскоро вдовицата на хотелиера и веднага плъзнаха слухове, че са се изпокарали жестоко и дори не си говорят.

Бояна Шарлопова внесе яснота около разлъката, пише Галерия.

„Решението беше на Ева. Никога преди това не бях си мислила за раздяла, но понякога животът поднася изненади, от които трябва да се научиш, че не всичко е такова, каквото си го представяш. И че хората сме различни имаме различни идеи за живота си. Децата и техният път са наша отговорност, но не са наша собственост. Тя имаше 16 процента от бизнеса. Другите проценти са на семейството ми. При мен останаха всички хотели. Ева взе складове, които имаме в София, и реши да става рентиер. Има други приоритети в момента. Две малки деца, които имат нужда от нея. Щастлива и се радва на семейния си живот. А това е най-важното да се чувстваме удовлетворени и щастливи. Сега сме в нормални отношения. След вече една година без Ева мога да кажа, че резултатите говорят сами по себе си за това дали се справям, а те са най-добрите от години.

Екипът остана с мен и е по-мотивиран от всякога, което показват и процентите на заетост, която се е качила с 20 на сто, спрямо преди ковид кризата“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 месеца
-1
Добре,че БСП даде на Шарлопов куфарче с милиони,че Бояна щеше само да сънува хотелиерски бизнес.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени