Божана навря мръсната си задница в телевизора

https://hotarena.net/az-jenata/bojana-navria-mrasnata-si-zadnica-v-televizora HotArena.net
Божана навря мръсната си задница в телевизора

Готвачката Божана е най-антипатични участник в тазгодишния сезон на „Сървайвър”.

Кацарова отблъсква с грубия си и вулгарен език, просташките си прояви и липсата на каквато и да било женственост. Тя се държи като каруцар. В един от последните епизоди готвачката ликуваше за победата на отбора им и навря задника си в камерите, за да не остане зрител, който не е видял в детайли задните й части, които не са виждали сапун и вода от месец.

Кацарова първо свали боксерките си надолу, а после ги нави нагоре, за да ги покаже от всички страни. Разбира се, тя се надупи към камерата, която я снимаше и си въртеше мръсния задник.

4 Коментара

абе,

преди 1 година

Операторите които снимат и предаването я навират,както кръстещите се шебеци ММА борчето и футбалеркото.Те подбират кадрите които да пуснат на зрителите.

Коментирай

хахахаха

преди 1 година

Oще от Мастършеф всички видяхме що за птица е въпросната.Нищо не може да се очаква от такава жена.Невъзпитана,нагла,просташки изказ и абсолютно нелицеприятна личност.Прави впечатление,че винаги в такива формати има предпочитани участници,които са там за да правят впечатление и да се навират на зрителите.Е,въпросната Божана навира задните си части,какво друго...

Коментирай

А на Благо жена му Таяна по-хубава ли в

преди 1 година

Татяна перачката на гащи. Преди години медиитв гърмяха, че се е избосила във фитнес и слвс нея имало лайно.

Коментирай

eha

преди 1 година

kakva novina nqkoi se e izsral na den se izsirat sigurno okolo 3 miliarda laina bace

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.