Божинов прати сина си в ЦСКА (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/bojinov-prati-sina-si-v-cska HotArena.net
Божинов прати сина си в ЦСКА (Снимки)

Валери Божинов е любимец на феновете на \"Левски\" и направи куп жестове към \"синия\" клуб, но синът му Валери-младши носи екипа на ЦСКА. За успокоение на феновете на \"Герена\" може да служи фактът, че все пак не става дума за този от \"Армията\", а ЦСКА 1948.

Наследникът на нападателя и Алисия бе в школата на \"Славия\" до лятото. Тогава изненадващо напусна \"белите\" и се премести. Божинов-младши вече е в тима до 15 години на ЦСКА 1948. Причината за промяната не е ясна. Преди да облече червената фланелка, малкият Валери изкара поредния лагер в чужбина. През лятото беше в Испания.

Треньор на сина на Божинов при \"червените\" е известният специалист при подрастващите Християн Войнов. Той е работил девет години в школата на \"Левски\" и шест в тази на \"Славия\".

 

\"

 Валери-младши вече носи червената фланелка

 

За самия Валери-младши ЦСКА 1948 е четвъртият софийски отбор, в който ще играе. Той започна в ДИТ. След това баща му го премести в \"Левски\", а после и в \"Славия\".

\"Съветът, който давам на моя син, е, че на баща му никой не е помогнал - сподели наскоро Божинов. - Всичко си зависи от него. Той е мой син, ще има моята подкрепа и доверие, но искам всичко сам да си постигне. Не обичам да ходатайствам, да звъня и т.н.\"

 

\"Алисия

Алисия е горда с наследника си

 

Валери-младши навърши 14 години в неделя. По този повод родителите му се събраха за първи път от доста време. Божинов и Алисия подариха едно незабравимо преживяване на сина си. Нападателят и тийнейджърът скочиха с парашут край София. Певицата ги насърчаваше от земята и документира преживяването им.

Наследникът на Донков на \"Раковски\"

Синът на актьора Деян Донков, който носи неговото име, също се изявява на футболния терен. Той е вратар в \"Левски-Раковски\".

 

\"Деян

Деян Донков-младши е вратар

 

Наследникът на артиста пази за тима до 17 години в школата на Станислав Ангелов-Пелето. Негов треньор е Милан Коприваров. Бившият нападател бе част от славния тим на Станимир Стоилов, който стигна до 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА и игра в групите на Шампионската лига.

7 Коментара

супер са......

преди 2 години

Божинов е не особено интелигентен,но за това пък е много добро момче.Валерко младши е възпитан перфектно от Алисия,за което я поздравявам.Върви по стъпките на баща си,упорит е и доста умен.Желая здраве и успехи.

Коментирай

hehe

преди 2 години

"върви по стъпките на баща си" - това не звучи добре. Ще вземе да попадне на някоя лисица, както баща му попадна на алисия и кариерата му ще приключи преди да е започнала...

Коментирай

Ай

преди 2 години

По-добре на лисица да попадне, отколкото на кучка като курвулета.

Коментирай

до ай

преди 2 години

като цяло не е добре да попада нито на лисица, нито на кучка. ама къде акъл да го разберете, щом поздравявате такива като алисия :)

Коментирай

gabi

преди 2 години

ама много хубаво момче, браво.

Коментирай

Lili

преди 2 години

Валерко е много възпитано младо момче, умничак и винаги усмихнат. Всяко лято са доста време във Варна и често ги засичам с Алисия. Имам страхотни впечатления от нея също- интелигентно, земно момиче, не се надува, общува свободно с хората. Детето е плътно с нея навсякъде и се вижда, че ми е отделяно родителско внимание. Свършили са си работата като родители, за което могат само да се гордеят! Впечатленията ми за другата жена на Божинов са тотална опозиция- Николета е надменна, злобна и не до там красива на живо, дъщеря и е копие на майка си, претенциозно, разглезено хлапе, още от сега.

Коментирай

1914

преди 2 години

Вратарчето на тренировка с тъмни очила! Почти като Нойер-хахахахахах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.