Болезнен удар: Георги Валентинов изрита Златка Райкова от живота си! Срамува се от нея и реши да бъде сам (ФОТО)

13783
27 Декември 2017, 16:00


ММА боецът Георги Валентинов натири любимата си - Златка Райкова, заради това, че тя така и не успя да изчисти своята кофти репутация. Макар че днес русата фурия яко се е вживяла в ролята на улегнала дама и успешна дизайнерка и бизнес дама, тя не успя да избяга от образа си на фатална плеймейтка, овършала креватите на знайни и незнайни състоятелни господа.

 

Макар че този факт не тормозел душевно блондинката, Георги смятал, че нейното реноме уронва неговия престиж, а именно - на сериозен спортист, изявяващ се в елитните смесени бойни изкуства.

 

Още след като стана ясно, че Златка е забърсала атлетичния младеж, той автоматично се превърна не като ММА боеца Георги Валентинов, с когото Златка Райкова има връзка, а като „гаджето на Русата Златка“.

 

А веднъж медиите лепнат ли един етикет, няма сваляне и Георги добре го знае…

 

От упоритост е решил да вземе нещата в свои ръце  – да не допуска половинката си Златка да му прави компания в публичния аспект на неговия живот. Става дума за облика на спортиста, изграден в в Интернет. Оказва се, че в профилите в социалните мрежи на Жоро за Райкова място няма. Валентинов има публикувани снимки със свои близки хора, но с плеймейтката няма нито една.

 

В мрежата той я избягва като дявол от тамян, а публикациите му са съсредоточени най-вече върху спортните му начинания. Критиците са категорични, че боецът се срамува от своята любима и не желае да бъде в нейната сянка. Не ще да бъде известен пред обществото и света като „гаджето“, а като отделна и достойна личност,  благодарение на спортните си постижения.

 

Популярното минало на Златка му носи само минуси и затова той предпочитал да стои далеч от него, поне в публичното пространство. В личния им живот само те си знаят как стоят нещата.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Плейпатка
преди 3 години
-2
Я и за другите плеймейтки вижте, хвали ли се някой с тях? С НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА даже и Ники вратарчето на 3-та глуха дивизия не ще да се снима, а пък са си лика-прилика и по акъл и по образование, наистина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Малоумници
преди 3 години
-13
Заедно са си, колкото и фалшиви новини да пускате във вашия смешен сайт. И снимката на Георги с децата, и снимката на Райкова, Георги и децата са от Коледа, така че спрете да си измисляте истории....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени