Болни разделила 300 бона бакшиш с Шабан Шаулич

https://hotarena.net/az-jenata/bolni-razdelila-300-bona-bakshish-s-shaban-shaulich HotArena.net
Болни разделила 300 бона бакшиш с Шабан Шаулич

Поп-фолк звездата Бони разкрива пред Телеграф, че най-щедрият бакшиш, който е получавала като певица, е в размер на 300 хиляди марки по време на частно парти в Италия.

След участието изпълнителката, сръбската звезда Шабан Шаулич и оркестъра си разделят общия бакшиш на стойност няколко годишни заплати.

В последно време Бони често качва свои снимки от участия с тлъсти пачки бакшиши в ръка.  Певицата споделя, че целта на снимките не е да се хвали или парадира с парите, които получават, а е знак на благодарност към хората, пред които е пяла. „Хората ме обичат, защото аз пея от душа и сърце. Те поддържат моята енергия жива, аз давам енергия за тях“, споделя звездата.

3 Коментара

!!!!!!!!

преди 1 година

От заглавието не разбрах кой е болен и от какво.

Коментирай

......па

преди 1 година

Болни са тези които пробутват чалгаропитеците за човеци.

Коментирай

bolni sa da daaat takaa para na cigani

преди 1 година

istinata rqdko se kazva , no ciganite i negrite 90% ot tqh samo se pravqt 4e iskat da jiveqt po izgradenite pravil , no 6te nastupi momenta im na revoluciq i 6te jiveqt po tehnite , koito sa pravilata na junglata - 6te srinat vsi4ki sgradi vsi4ko 6te e geto i mrasno tanci i piene i ubiistva do zori

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.