Бомба! ДесиСлава чака дете от Благой Найденов, вече е в петия месец!

10465
05 Юни 2017, 14:46


ДесиСлава най-сетне изпълни мечтата си и забременя от Малката Кобра, разбра HotArena.


Фолк певицата може да се размина с победата в "Като две капки вода", но успя да постигне истински успех в личен план, разкриха от ПИК. ДесиСлава чака дете от младото си лъвче Благой Найденов! Отдавна се говори, че е готова да роди още едно дете и ето че най-сетне мечтата й е на път да стане реалност.


ДесиСлава вече е в петия месец на бременността и скоро ще слезе от музикалната сцена. Отпускът по майчинство идва в леко неподходящ момент за нея. След участието й в шоуто за имитации, интересът към нея скочи драстично и сега трудно смогва да приема всички оферти за участия. Но, явно за нея е по-важно да дундурка още едно бебе, докато се грижи и за възмъжалия си син Майки.


Участието на певицата в "Катод ве капки вода" вече приключи. То бе един от последните й професионални ангажименти. Именно на сцената на предаването Деси се наби на очи с доста наедрялата си фигура. Докато мнозина я критикуваха, че съвсем се е запуснала, се оказва, че истината е съвсем различна и много по-приятна! Наскоро певицата бе засечена от папараци с още по-наедряла фигура и с нестихващ апетит. Явно тя няма намерение да лишава от нищо себе си и плода. Но после ще я видим как ще се върне във форма...


Благой Найденов е бил силно притеснен по време на участието на любимата си във формата. Както добре знаем, репетициите са почти денонощни и много изтощителни. Затова боксьорът се притеснявал да не би да навредят на бременността на ДесиСлава и на бъдещата им рожба. Продуцентите били наясно с деликатното й състояние и гледали да не я натоварват прекомерно.


Самата певица не веднъж сподели, че не си е давала особено зор по време на подготовката си и това всеки път си проличаваше на сцената. Но, сега няма как да й се сърдим, все пак е била заета с мисли за бъдещата си рожба! А и Найденов със сигурност е бдял над нея и не й е позволявал да репетира наравно с другите участници. Цяло чудо е, че щастливата новина се е запазила в тайна чак досега.


Очаква се изпълнителката да стане майка за втори път през октомври. Груби сметки поакзват, че периодът от девет месеца точно съвпада с екзотичната ваканция, която влюбените си подариха. Двамата заминаха за Малдивите в нчалото на годината и най-вероятно бебето е било заченато именно там.


Наскоро Митко Пайнера е уведомил собствениците на заведения, към които ДесиСлава има ангажимент в блзиките месеци, че той ще отпадне, а на нейно място ще им прати друга певица. Преди да излезе в майчинство, обаче, певицата е записала две нови парчета, с които да компенсира поне малко липсата си на музикалната сцена през следващите песеци. Сега бременната звезда снима ударно два клипа в Гърция, преди коремът да започне да се забива на очи.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени