Бомба! Васил Божков направи мултимилионерка певицата Лилана (Амбициозната блондинка ще прибира приходите от тол таксите)

https://hotarena.net/pod-pricel/bomba-vasil-bojkov-napravi-multimilionerka-pevicata-lilana HotArena.net
Бомба! Васил Божков направи мултимилионерка певицата Лилана (Амбициозната блондинка ще прибира приходите от тол таксите)
„Аз да съм любовница на Васил Божков? Не мога да бъда ничия любовница, може да съм му гадже. Щастлива съм, чувствам се добре с човека до мен. Чуваме се по 10 пъти на ден, ако се случи нещо хубаво или лошо, първо за него се сещам. Годините, в които съм с него, бяха важни и за моето развитие. Важна беше средата, а той беше моята среда”. Така коментира преди 10 години в интервю певицата Лилана мълвата, че е интимна с най-богатия българин Васил Божков, видя HotArena.


Днес красивата поп изпълнителка е на 35 години, но отдавна не се изявява на музикалната сцена, а върти мащабен бизнес. Парадоксално, но през ръцете на амбициозната хубавица минават стотици милиони долари.


Последният голям проект, свързан с Лиляна Деянова, както е рожденото име на дългокраката блондинка, е свързан със събирането на тол таксите по българските магистрали.


Миналата пролет Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) подписа договор с компанията „Телетол”, в която основен акционер е дружество, собственост на Лилана. Според контракта, фирмата на музикалната звезда ще продава електронни винетки като подизпълнител на АПИ срещу комисионна от 7%. И макар бизнесът с електронните винетки все още да е в зародиш, икономисти изчисляват, че всяка година Лилана ще прибира между 50 и 70 милиона лева отчисления от продажбата на електронни винетки.


Бизнес възходът на обаятелната дама, дъщеря на известния музикант от близкото минало и телевизионен водещ от СКАТ Христо Деянов – Доктора, който е основател на една от първите лаборатории по Профилактична кардиология в страната, стартира преди няколко години. Лилана изведнъж изчезна от светските рубрики, прекрати музикалната си кариера и участията си и регистрира няколко фирми за рехабилитация и ремонт на пътища. Оттогава нейното лъскаво „Порше Панамера” често може да бъде засечено паркирано тържествено пред централата на Агенция „Пътна инфраструктура” в София. Казват, че Лилана никога не чака за среща с началникът на агенцията, който и да е той в момента. В пътно-транспортния бранш открай време подмятат, че има силата да назначава и уволнява в АПИ и че даже разпределя големите обществени поръчки между подизпълнители.


Как ще се развие оттук - нататък бизнесът на Лилана, остава загадка. Мнозина обаче свързват нейното име редом с това на Васил Божков.


Познанството между боса на „НОВЕ холдинг” и Лилана датира отпреди близо 15 години, спомнят си паметливи светски клюкари. Тогава младата хубавица – някогашна гимнастичка и водеща в музикалната телевизия „ММ” се снима гола за еротичното списание „Плейбой”.


Когато се снимах, това списание беше имиджово - не всяка жена беше канена за корица на „Плейбой”. Сега всяка Златка, Здравка и Марийка се снимат и вече е пошло. Тогава беше за имидж.  Сега се опозори, защото в момента се снимат жени, които искат да си намерят мъже”, признава години по-късно Лилана. Факт е обаче, че именно след като позира гола за „Плейбой”, музикалната кариера на начинаещата певица рязко стартира нагоре. Скоро след това младата изпълнителка често можеше да бъде засечена в компанията на Васил Божков в заведенията „Блек Лейбъл” и „Червило”, които тогава бяха хит в нощна София.


Предишната любимка на хазартния бос – певицата Мария Илиева, напразно опита да си върне благоволението на Божков. Все пак тя записа албум с песни за привържениците на ЦСКА, финансиран изцяло от най-богатия българин, но постепенно бе засенчена от новата му фаворитка.


Лилана, както и повечето актуални красавици, свързвани като близки до Васил Божков, никога не е обитавала един покрив с него. „По-вярно е да се твърди, че Божков й е финансов благодетел, а не любовник. Защото той инвестира в нейното развитие купища пари – даже плати 100 000 долара на Снууп Дог, за да запише песен с нея в студиото си в Чикаго. Същевременно я изучи и поддържаше апартамента й в Лондон”, разказват за отношенията между Васил Божков и певицата светски хроникьори.



Очевидно произхождащата от добро семейство Лилана е показала нужните качества, за да се трансформира от поп изпълнителка в мастита бизнес дама и Васил Божков да я лансира в бизнеса. Други по-щедро финансирани от хазартния бос хубавици – манекенката Блага Митева и реалити звездата Зара, така и не успяха да се влеят в бизнесимперията на най-богатия българин и просто си останаха сексуални играчки в предългия му интимен списък, пише Уикенд.

14 Коментара

12345

преди 4 години

Да, факта че инвестира в образованието и, а не и направи цици, говори за отношенията им красноречиво. Стигаме до 3звода, гледайки и жена му, че глупачки за сериозни връзки хора като него не взимат. Другото се консумира и изхвърля. Тва за всички, които смятат че с цици джуки и евтин и вулгарен вид ще вържат някой подобен.

Коментирай

преди 4 години

Не познахте...ЛИЛАНА Е,НЕ ЛИЛЯНА!

Коментирай

нина

преди 4 години

то на това момиче баща и водеше здравно предаване по някоя кабеларка.

Коментирай

Да бе..

преди 4 години

Видях я преди месец в една банка. Тази жена изглежда мърлява и убита, ако не е ключа от поршето в ръката и никой не би и обърнал внимание...помислих си, че Божков я е ритнал, но ключа ме разубеди. Много зле изглеждаща жена

Коментирай

g

преди 4 години

vijdala sum ia v bara sense predi 5-6 godini s Bojkov i niakolko bodigardi okolo tiah 100% mu e durjanka or razstoianie a e na godinite na jenata na sina mu, koiato ne znam zashto Nova tv oshte durjat i turpiat sled vischki tezi skandali okolo parite koito tia harchi na tazi mutra i na bashta i koito okrade durjavata. Da ne chisti imidja si na gurba na bulgarite, koito triabva da ia gledat po televiziata bez da iskat

Коментирай

6

преди 4 години

Само дето и отсвириха фирмичката за тол таксите, защото пак крайната фирма свързана с нейните е офшорка, сигурно на Божков.Тия не спряха да си бутат глупавите и тъпи любовници на места дето нямат акъл да се справят.Но нали трябва да се води бизнес дама а не една от многото на дъртия спонсор.Гнусна и жалка.

Коментирай

бляк

преди 4 години

Божков обичал да оправя жените винаги отзад и никога отпред. Горкото момиче! Годините си вървят и биологичния часовник започва да тиктака. И на края ще бъде милионерка без деца, но с разпран задник от най-богатия българин. Да и имам мечтите!!!

Коментирай

hoi

преди 4 години

Каква бомба, то се знае от както ще я има тая система, че се прави от нейна фирма.

Коментирай

ми,

преди 4 години

Абсолютно точен коментар за онези с вулгарния вид.Но не съм на същото мнение за жените на този и подобните нему, за "сериозните" връзки.Тези жени също се използват,да му въртят бизнеса и когато е необходимо да изгори бушон-те са насреща.Никакви чувства няма тук.А той недосегаем.

Коментирай

Весе

преди 4 години

Държавата да развали договора и сама да прибира комисионните , като с тези пари да подобрява пътищата

Коментирай

ааа

преди 4 години

Казва се Лиляна. Докато се правеше на певица беше с артистичен псевдоним Лилана. А ти стига се бута във всички сайтове да обясняваш, че не била Лиляна.

Коментирай

fm

преди 4 години

И Вас ле ви е оправил госпожо, та сте толкоз наясно как ги е обладавал. Дайте още инфо, моля

Коментирай

Bojkov

преди 3 години

Toi moje pak da ia e ritnal i samo kliucha ot porsheto da i e ostanal. Ne vseki si pribira kolata sled kato e dal na dajjankata si da napravi edno kragche s kolata mu. Toi si ima mnogo koli. Tova e kompensatsia za ''uslugite'', koito mu e napravila Lilana i zatova che Lilana v kraina smetka SI OSTANA NEJENENA STARA MOMA, IALOVA, BEZ DETSA. Vsichko si ima tsena, ta dori I edno kragche s porshe.

Коментирай

Gorkata Lilana

преди 3 години

5-6 godini sa mnogo vreme. Ot togava kolko Darjanki sa minali prez legloto na Bojkov. Samo che Lilana leja v Aresta I sega ia razsledvat i ia grozi Zatvor, a drugite darjanki si jiveiat jivota. Nakraia Lilana izpra peshkira. I Bojkov se iznese ot Balgaria. Shtom kato tolkova ia obicha Lilana zashto ne diode v Balgaria da ia spasi, a ia ostavi da gnie v aresta, a toi si jivee jivota s drugi korvi v Emirstvata. Bojkov e hutar chovek, toi se vazpolzva ot vsichko, dori i ot darjankite si, koito se samozalagvat che znachat neshto za nego, a nakrai plashtat sas svobodata si.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.