Бони награби босненец и... стана горещо (СНИМКИ)

1278
09 Ноември 2019, 12:55


В чалготека в Студентски град в столицата двамата се гушкаха, танцуваха предизвикателно и аха да се разцелуват в разгара на партито, видя HotArena. Официалната версия гласи, че в момента Бони няма мъж до себе си и е свободна жена, която може да прави каквото си поиска. Затова и флиртовете с по-млад мъж не са чак толкова изненадващи.

След няколко неуспешни връзки фолкаджийката се взе в ръце и реши значително да се подмлади, за да може отново да привлича мъжките погледи. Бони първо опъна лицето си, по което вече дори трудно се виждат мимики. По-рано тази година певицата си сложи бели фасети, за да грейне усмивката й. Не е пропуснала и леко да повдигне големия си бюст, който с времето леко се е поотпуснал. Още преди това изпълнителката си оправи и носа - интервенция, която напоследък е много модерна в чалга средите.

С новата си визия Бони е атрактивна за мъжете и това си пролича от погледа на Джулович. Босненецът не отлепяше очи от колежката си и се включи с шоуто за пред публиката. Двамата се раздадоха максимално, като освен с гласови умения впечатлиха и с танци. Музикантите с малките барабанчета допълнително нажежиха обстановката, а самата Бони също се опита да посвири, пише "България Днес". Интересно впечатление направи фактът, че Бони се появява на участие с ветрило. През цялото време тя си вееше с него, защото видимо се разгорещяваше от песните и свалките. Това я прави пионер в тази област, тъй като досега фолкаджийка не е била забелязвана с ветрило в нощно заведение.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mnenie
Преди 1 година
0
тази беше чаровна наврмето, ма от пластики се е обзобразила, изобщо е смнила сурата, мяса на неусешно прминал трансформация тайландец
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени