Боряна Баташова се натиска за булка (Забрави за Андрей)

3773
03 Август 2016, 14:00


 

Вдовицата на легендарния актьор Андрей Баташов, Боряна Баташова, не само го прежали, но и го забрави съвсем. Изпълнителката демонстрира покъртително поведение в последно време и дори се опитва да преследва сватбени букети, с надеждата скоро да бъде булка, научи HotArena.

 

За последно, веселата вдовица, се прояви на сватбата на сина на Мария Бонева. Пищното тържество мина весело, а тя била поканена за водеща. Когато нейния колега обаче на шега поканил всички неомъжени дами да се присъединят към хвърлянето на букета, Боряна оставила микрофона си и също поискала да се включи, пише „Телеграф”.

 

Пеещата банкерка най-нахално настояла за разрешение от булката, след което се наредила най-отпред, но пак не я огряло. И не скрила раздразнието си, че не е успяла да грабне букета.

 

За Боряна Баташова отдавна се носят слухове в общественото пространство, особено след като брюнетката реши да се прави на певица, само няколко месеца след смъртта на Андрей Баташов.  В театралните среди нямат изобщо добро мнение за нея, а майка му не иска  и да я види.

Освен това Боряна Баташова провокира общественото мнение и с факта, че очевидно има нов мъж до себе си. Отдавна се твърди, че  е обвързана с друг мъж, но досега тя мълчеше по този повод.

Съдейки по поведението й напоследък, няма търпение да му нахлузи брачния хомот. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени