Борис Дали: Макрон фалира бизнеса ми

01 Април 2020, 10:56Певецът Борис Дали загуби транспортния си бизнес заради френския президент Еманюел Макрон. Оказа се, че изпълнителят е един от най-големите потърпевши от строгите мерки на френския президент и неговия план „Мобилност”, научи HotArеna.

„Разпродадох всички камиони и фалирах бизнеса си. А с него изхранвах цялото си семейство”, споделя още Дали.


На български шофьори се плащат по 60–70 цента на километър, а на немските по 1,5 до 2. Вижте каква е разликата. Освен това като пътуват в колона френски, немски, български и испански тир, само българския се спира и му се прави щателна проверка. Всичко бе направено, за да убие нашия бизнес. Ние бяхме трън в очите на Запада”, възмущава се Дали.
 


Певицата успял да затвори бизнеса си преди мерките да влязат в сила, но много негови колеги пострадали сериозни. Затова сега изпълнителят се е насочил към земеделския бизнес, пише „България днес”.Дали се е поставил под карантина в семейното имение в Бобов дол, където се е отдал на овощарство, пчеларство, градинарство и лозарство. Изпълнителят е зает от сутрин до вечер – десетки декари с овощни дръвчета, лешници, оранжерии със свежи домашни зеленчуци и още куп неща създават малкия рай на тъмнокосия изпълнител.


Над 200 лешника отглеждаме със семейството ми. Сега ще разсаждам праскови и се надявам да не стане като миналата година – времето да се стопли, да цъфнат и после да ги измрази”, добавя той.


„Имам и четири кошера с пчели, които трябва да станат осем в най-скоро време. Така ще дам работа на над 8000 работници без осигуровки, фиксирана заплата, отпуска и работно време”, смее се Борката. И добавя, че е роден под щастлива звезда, защото живее в малко градче и по този начин може да се радва на природата и свободата.


Певецът е категоричен, че София не му липсва и с любов се грижи за земята си. Освен това сам си произвежда и храната, и виното, което за него е еликсир за душата и тялото.
„Още 20 вируса да ни нападнат, имам работа за целия китайски народ. Доставя ми удоволствие да си отглеждам сам храната”, споделя още изпълнителят.

Освен домашните плодове и зеленчуци, певецът сам приготвя и домашен хляб. И почти не излиза от двора или имението си по време на извънредното положение.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ТАКА ЛИ БЕ
преди 2 години
-1
ТИ БОРИСЕ СИ ФАЛИРАЛ ПО РОЖДЕНИЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени