Борис Дали разковал гардероб, за да спаси Преслава от зли очи

01 Март 2023, 11:23


Поп фолк певецът Борис Дали владее мистична техника против урочасване. Певецът многократно е изправял на крака приятелите си с чудодейни думи и ритуали. Само преди месец  Борко е помогнал да Преслава на съвместно парти пред българи в Палма де Майорка. Той премахна лошата енергия чрез кадене, а за да намери необходимите 3 трески разковал гардероба в гримьорната й, писа „България Днес“.

 

„Имаме доста интересна случка с Преслава, бяхме заедно на участие в Палма де Майорка. И нали знаеш, че има лоши очи, които, като те погледнат, и хващаш уроки. Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрекъснато повтаряше, че й е лошо, боли я глава. Аз й казах, че ще й пригася вода.

 

Нали знаеш как правят бабите: гасят клечки във вода и се оправяш! Но в Палма няма като при нас дървета и клечки навсякъде. Излязох от хотела, поогледах се, но само палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава откъде да намерим клечки“, разказва Борис Дали.

 

 

И допълва: „В стаята имаше един гардероб – опитах се да отчупя от неговите дъски. И изведнъж, като дръпнах по-силно, той направо се разпадна на земята целият (смее се). И почнахме да се притесняваме, защото хотелът беше доста хубав и какво ли ще си кажат за нас – що ли са правили тия, на каратисти ли се правят и т.н. Но въпреки всичко пригасих вода на Преслава и тя се оправи“.

 

Борис твърди, че и до ден-днешен прави този ритуал на свои близки приятели, на семейството и на двамата си синове.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
000
преди 3 седмици
0
Стига сте лъгали тя е излязла от гардероба и той се е стреснал то караконджулото се вре на всякъде!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени