Борис Солтарийски се държи като мутра, подражава на шефа си и налита на бой (Скандални подробности)

19 Март 2017, 13:00


Пълна промяна е претърпял певецът Борис Солтарийски за времето, през което е част  от екипа на Слави Трифонов.  Отдългокосия рокаджия, който неуверено пристъпи в студи ото на Дългия преди 13 години, не е останала и следа. Близки до беквокалиста на „Ку-ку бенд” издават, че той съвсем се е главозамаял в последно време и дори можел да се конкурира по арогантност с шефа си, научи HotArena.

Преди няколко седмици певецът имал жесток конфликт с охранител на паркинг пред НДК, разказват случайни минувачи, станали свидетели на грозната свада. Възрастният служител се опитал учтиво да обясни на Борис, че свободни места за паркиране няма, в резултат на което изпълнителят побеснял и уп отребил всички обидни и вулгарни думи, намиращи се в речника му. „Солтарийски нападна господина словесно, псуваше го и го питаше дали знае кой е.

Поведението му бе доста нагло и мутренско”, докладва очевидец на срамната случка, която за съжаление, не е единствената.
Други бдителни граждани сигнализират пред „ Уикенд”, че беквокалистът често паркирал колата си на места, предназначени за инвалиди, позволявал си да разиграва сцени дори пред служителите на реда. С колегите си  от „Ку-ку бенд” пък се  отнасял пренебрежително и не желаел да общува с тях извън рамките на работния процес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
devil
преди 6 години
0
тъпо лайно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени