Брадърът Пацо върти забранена любов (Трепери заради афера с абитуриентка)

24 Март 2016, 11:15
Брадърът Пацо налази абитуриентка. Плейбоят от Гълъбово е хлътнал до уши, но трепери заради страх от вендета, научи HotArena.

Избраницата на нереализирания се футболист е едва 18-годишна и все още ученичка. През май на момичето му предстои абитуриентски бал, а освен това е възпитаничка на една от най-елитните гимназии в Стара Загора.

33-годишния плейбой обаче все още не е събрал кураж, за да се представи пред бащата на момичето. И няма смелост да признае за връзката им пред родителя й, пише „България днес”.

Самите родители са съвсем малко по-възрастни от Панайот, поради което реакцията им сериозно притеснява риалити звездата. Очевидно страховете му в тази посока се споделят и от майката на момичето, която вече е в течение на връзката им, пише "България днес".


Както изглежда тя е доста по-либерална от бащата на девойчето, тъй като няма нищо против връзката на дъщеря си с доста по-големия риалити герой. Двойката обаче пази голяма дискретност и дори една обща снимка не са публикували.

Говорим си за брак и за семейство, но сме отложили всички планове след абитуриентския бал”, споделя Пацо. Той не е сигурен дали любимата му ще пожелае да продължи образованието си, но ако го направи е готов да я подкрепи.

Още повече, че самият той има две дипломи за висше и само недоволството на майка му, го е накарало да се откаже и от трета.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галфон
преди 6 години
0
Тоз е голям галфон. Селска работа. С една селска убосница се бяха събрали преди време, лика прилика си бяха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени