Братът на Белослава си търси забранени вещества в интернет! Хвали се, че плаща веднага, но се нуждае от поне 40 треви

28 Юни 2018, 18:00


Братът на певицата Белослава, който многократно влиза и излиза в столично психиатрично заведение заради чуването на разни шумове и звуци в главата, си търси трева, научи HotArena.

 

 

Прави го публично от Фейсбук страницата си, а посланието му е адресирано към всички приятели с уточнението, че е приготвил парите, писа „Уикенд“.

 

 

Весел Стоянов, който всъщност е природен брат на звездата от първия брак на баща й Борислав Стоянов – Докторау има наркотична зависимост, която продължава да бъде публична тайна и проблем за цялата фамилия, която е принудена да изтърпява геройски моментите му на криза. Запознати с житейските му привички издават, че след всяка изцепка Весел постъпвал в лечебно заведение, където му включвали системи за пречистване и лечение. Няколко дни след изписването младият мъж се чувствал добре, а след това почвал да пуска обява в интернет, че си търси трева и опиати.

 

 

Преди години Весел изненада всички, като обяви на страницата си, че „офисът” му се мести на столичния булевард „Сливница” №309 и добавил: „Утре има свиждане от 13 до 15 часа. За по-заетите може и по-късно! Иначе от 16 часа на там всеки ден цигари, сокове банани, кекс или козунак за бедните. Може и без нищо! Аз ще ви черпя!  Заповядайте, благодаря ви добри хора”.

 

 

Хедонистът, който се прочу с извращенията си покрай скандален рожден ден на Тодор Славков, страда от тежка интоксикация, която преодолява, макар и временно, под грижите на психиатри. Когато е добре, Весел лесно се превръщал в душата на компанията и лесно печелил симпатии. В моментите на наркотична криза бил направо нетърпим. Никой не можел да предвиди какво ще каже, на къде ще тръгне и дали изобщо ще се прибере. Често изключвал мобилния си номер и така ставал неоткриваем от близките си, които се скъсвали да го търсят по болници, познати и приятели. 

 

 

Белослава била наясно с проблемите на своя полубрат, с когото от край време са в лоши отношения. Двамата почти не разговаряли, защото Весел Стоянов я обиждал публично пак от страницата си в социалната мрежа. Преди време той излигна със следните ужасни думи по неин адрес: „А сега да поговорим за курвата Белослава, певицата... Питайте кой каквото му душа иска”. От този момент изпълнителката не говори с него.

Белослава  има още един доведен  брат – Красен, който е известен юрист в столицата. Преди години е работил в Министерство на икономиката в кабинета на Иван Костов. 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени