Братът на Мая Илиева стана будист, опитомява сестра си и се грижи за финансите й

2963
27 Юли 2018, 10:13


Вдовицата на Георги Илиев – Мая, има брат, който е с 8 години по-голям от нея. Александър Пенелов  отскоро е започнал да чете книги за будисти, пуска си клипове в интернет с послания на Далай Лама и живее повече в чужбина, отколкото у нас, пише „България Днес“.

„За него се знае, че е разведен, но се грижи за момчето и момичето си, Дали има развод обаче не сме сигурни“, споделят близки на Алекс.

Симпатягата, който е бивш състезател  по водна топка, цял живот е съветвал сестра си за бизнес финансите й. Той е човекът, който винаги е успявал да опитоми характера на Мая.

Напоследък братът  на Мая е доста ухажван мъж и според слуховете има връзка с момиче от фризьорския й салон.  Двете деца на Алекс са големи, завършили са Италианския лицей в Горна баня и са започнали работа. Братът на Мая обаче предпочита да пази личното си пространство и само в случай на нужда се появява, за да я защити. От известно време той чете будистки практики и със сестра си с часове говорели на духовни и езотерични теми.

„Много често наричам живота си с Георги – „миналия“ ми живот. Това бе времето, когато бяхме влюбени. Връзката ни беше неразрушима. Разбира се имам и нови приятели, с които през последните години ми е интересно, но те са доста по-малко отпреди“, споделя Мая. С днешна дата Илиева продължава да е луда глава и последното нещо, което е направила, е да скочи от Аспаруховия мост с бънджи.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени