Братът на Рачков проси! Криминално проявеният Петър едва свързвал двата края

996
08 Март 2019, 12:00


Братът на Димитър Рачков изпаднал във финансов колапс и едва успявал да се прехранва, научи HotArena.

 

Петър Рачков, който често попада в криминалните хроники на пресата заради афинитета си да гази закона за пътищата и опитите си да изкарва пари нелегално, едва свързвал двата края с по-малка от минималната заплата.

 

Родственикът на водещия на „Като две капки вода“ получавал месечно само скромните  460 лева, които му се плащали за длъжността му на диспечер в „Напоителни системи ЕАД“ – Бургас, писа „Ретро“.

 

Сумата не му стигала да изхранва себе си, а камо ли семейството си. А издръжката на двете му дъщери, с чиято майка е разделен от дълго време, се поемала от майка му и баща му – пенсионерите Станка и Минко.

 

Месецът Петър успявал да закрепи, просейки пари от приятели и прибягвайки до услугите на лихвари, с които неотдавна пак си имал разправии, вследствие на което по-големият му брат Димитър жертвал единия си апартамент, за да го спаси от зверския бой и мъчения.

 

Част от познатите на фамилия Рачкови в Бургас твърдят, че драматичната финансова картина, която Петър обрисувал непрекъснато, била просто за пред съдебните власти, с които той все още има вземане-даване. Да твърди, че е социално слаб, било стратегия, която щяла да му подсигури възможно най-ниските парични санкции.

 

Други пък са на мнение, че братът на комика навремето наистина бил богаташ, но профукал всичко за хазарт, незаконни схеми и адвокатски хонорари и в момента положението му наистина не било цветущо. Актьорът от своя страна вече бил вдигнал ръце от Петър и хич не го съжалявал. В последното десетилетие, за да го спасява от кашите, в които се забърквал, „господарят на ефира“ олекнал със стотици хиляди левове.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди месец
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди месец
0


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени