Братът на Рачков влиза в пандиза за три години, актьорът с нервен срив

06 Май 2021, 13:00


Пред нервна криза навръх Великден бил обичаният комик Димитър Рачков. Причината са съдебните проблеми на неговия по-малък брат Петър, който е осъден да влезе в затвора за три години и два месеца за разпространение на наркотици.

Митко Рачков отдавна се е отрекъл от своя роднина.

През годините отношенията им бяха на приливи и отливи. Тъй като Петър се води  социално слаб актьорът неведнъж го подпомагал финансово. Плащал хонорарите на неговите адвокати, за да го отърве от решетките и да спаси фамилията от срам. През последната година обаче двамата не се поглеждали. Бургазлии разказат, че Димитър категорично зачеркнал по-малкия си брат, след като криминално проявеният Петър го набил.

Господарят на ефира треперил повече за здравето на техните родители, отколкото за съдбата на брат си зад решетките. Майка им Станка била на успокоителни хапчета от месеци, а баща им Минко имал сериозни проблеми със сърцето. Самият комик, който идната есен ще навърши 49, вдигнал инфарктно кръвно заради драмите около своя брат, писа „Ретро".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди 2 години
0
Проблемите на Петър Рачков са си негови.Пълнолетен е да се оправя.Защо изобщо го свързвате с името на брат му?Това,че е публично известен не ви дава право да го намесвате.Оставете хората на мира.Никой не е длъжен да се грижи или носи вина за безотговорни роднини.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 години
-1
Не "ровете" ,не "тъпчете"болката на хората. Какво очаквате? Тези,които не харесват Димитър Рачков да започнат да злорадстват??? Излишни надежди за "умника" написал статията!! Надявам се да няма грозни коментари. Съчувствам на всяко семейство ,което преживява подобна болка!! Няма майка,която да заслужава да преживее това!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени