Братя Аргирови вдигат палати в Банкя

803
04 Ноември 2020, 15:31


Братя Аргирови продължават да се занимават със строежа на къщите си над Банкя, признаха самите те, узна HotArena.


Купили имота още преди 15 години, защото покойният им баща често ходел там във военния санаториум заради чистия въздух и те винаги много са харесвали курорта. Имотът им е на спокойно и тихо място, далеч от шума и се намира малко над Банкя. Няма да са съседи на премиера Бойко Борисов. Започнали строежа преди 10 месеца и засега всичко е още в началото. Двамата си седят основно по домовете предвид бума на коронавируса и избягват контактите, но често се виждат, защото живеят един над друг. 


В близкото им обкръжение няма болни от КОВИД-19, но наскоро много се разстроили от смъртта на съпругата на приятел на техен роднина. Иначе продължават с фирмата си за недвижими имоти. Кризата им се отразила, както на всички, но се оправят. Работят вкъщи и върху нови песни, но заради пандемията ще ги оставят за следващата година. В момента са се съсредоточили върху популяризирането на новото си парче "До вчера", което е ремикс на хита им от 1983 година. Сега му вдъхват нов живот и то вече се радва на голям успех. В проекта участва и Мария Илиева, поканена лично от близнаците. 


Синовете им също харесали новата песен. Александър на Благовест живее в Норвегия и двамата често се виждат и чуват по Скайп, като си говорят на италиански, защото наследникът му е забравил българския. Певецът често се радва и на внука си онлайн, който вече е на три години. Виждал го е само веднъж на живо миналото лято. Другият му син Кристиян в момента е в България.


Синът на Светослав Кристофър също е в Норвегия, където е инженер, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени