Браво! Деси Слава свали 2 кила

1685
09 Февруари 2020, 10:03


Битката на Деси Слава с килограмите е все така неуморна и свирепа. Хитовата пайнерка сподели тези дни, че е свалила още два килограма и продължава да се бори да възвърне перфектната си фигура от преди раждането.

Блондинката работи на пълни обороти и се хвали, че свекърва й много й помага. Както вече сподели наскоро, Деси Слава се възхищава на майката на мъжа си и даже се старае да се учи от нея. Певицата е щастлива, че и любимият й Благой Найденов я подкрепя. „Таткото се справя прекрасно с тази роля, въпреки че е млад. Изключително заинтересован е в отглеждането и възпитанието. За един толкова млад човек, има много добра визия за това какво трябва да се случва с нашето дете и дори той ще бъде доста по-строгия. Аз съм много щастлива, че той е точно такъв, защото съм много мека и трябва да има някой, който да е по-твърд”, сподели Деси Слава.

Тя се похвали, че синът й Борис бил само на 4 месеца, когато започнал да казва „Мама”. Големият й син Майки, който е от предишна нейна връзка, също много помагал в грижите за малкия си брат. Певицата е радостна, че Майки и любимият й Благой се разбират прекрасно и даже са близки приятели, пише Уикенд.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени