Бременната фолкпевица Мира: Семейството вече е по-важно от кариерата ми!

27 Април 2022, 14:00


"Когато разбрах, че съм бременна, осъзнах, че семейството ми е по-важно от музикалната кариера. Приоритетите ми се промениха - казвах си, че е по-добре на мен да ми е лошо, но на бебето да му е добре. След раждането може и да се върна на сцената, но никой не знае какво ще се случи след една година".

Това заяви пред "България Днес" фолкпевицата Мира, която навръх Великден разкри, че носи момченце в утробата си. Изпълнителката е в четвъртия месец, като в началото на бременността е имала трудни моменти, но вече всичко преминава по-спокойно. И не се оплаква, защото знае, че при други жени бременността може да протече много по-тежко.

"От началото на годината всичко ми се случи много бързо. Навръх Нова година приятелят ми ми предложи брак, а месец по-късно забременях. Не сме подписвали, но за мен раждането на дете е повече от всеки подпис. Искам да благодаря на човека до мен, че ме подкрепя постоянно и с него сме едно семейство", сподели още пред вестника Мира.

Певицата разкри, че ще продължи с участията си до месец май и след това спира, за да се отдаде на майчинството. "На моите изяви има много танци, а положението ми вече не го позволява. Хубаво е да имаш любовта на публиката, но когато се прибереш вкъщи, си сам. Затова в един момент приоритетите се променят. Благодарна съм, че имам една чудесна и положителна година след тежките периоди на пандемия и война", добави Мира.

Бъдещата майка е категорична, че ще се опита да възпита момченцето си да е добър човек, който да оценява това, което се прави за него. И за нея няма значение каква професия ще си избере, а да помага светът да се превръща в едно по-добро място.

"Повече от 20 години с песните си се стремях да разказвам истории, да усмихвам и да веселя. Дойде ред и на моята приказка. В нея водеща отново е музиката. Именно тя ни събра, когато най-малко очаквахме. С първия поглед, с първия допир усетих, че той е моята любов, моята сила, моята опора, онова, което винаги съм искала в живота си. И ето ни днес в очакване на нашата първа рожба. Момченцето, което ще олицетвори любовта, която си мислех, че съществува само в приказките", заяви емоционално Мира.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хе хе
преди 2 седмици
-2
Но е факт, че е култово име във фолка, и въпреки, че от години не пее, хората все още се интересуват от нея. Същото е за Кати, Лия... А колко много други певици правиха песни, но никой не ги помни вече
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аха
преди 2 седмици
0
Каква кариера?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Явор
преди 2 седмици
-2
Всъщност гласът й е доста розпознаваем заради носовото пеене и със затворени очи бих я познал. А песента "Цепката, цепката- на полата цепката" беше тотален хит ха ха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 2 седмици
-2
Преди години се увърташе край Милко Калайджиев, за да се говори за нея.До там беше. Едва ли някой помни някоя нейна песен, а да не говорим, че гласът е неразпознаваем!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ху дъ фък ис дат?
преди 2 седмици
0
Мира? Коя беше тази? Каква кариера, какви 5 лв. Хора, спрете да пишете за някакви никому неизвестни персони, само родителите им се интересуват за случващото се в бивота им.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени