Бременната щерка на Румен Овчаров ражда в парламента (Теодора кандидат-депутат на БСП)

593
11 Март 2021, 15:00


Малката дъщеря на Румен Овчаров - Теодора, изненадващо попадна сред кандидат-депутатите на БСП, узна HotArena.


Щерката на бившия енергиен министър е на 6-то място в листата на социалистите за 23-ти МИР в София. И да прекрачи прага на парламента, Теодора бързо ще се прибере обратно вкъщи, защото е в напреднала бременност и й предстои 2-годишно майчинство, равняващо се на половината от времетраенето на депутатския мандат. Като нищо Овчарова може да роди насред Народното събрание, шегуват се с нея запознати, които също са изненадани от политическите й амбиции. 


Всъщност по-малката от двете щерки на ексминистъра отдавна е нагазила в дълбоките води на политиката. Едва 30-годишна, миналата есен тя се облажи с пост в НС на БСП заедно със своя татко соациалист. Преди това работеше в международния отдел на Позитано 20, откъдето тръгна кариерата на бившия премиер и днешен шеф на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, на ексминистъра на външните работи и заместник-председател на парламента Кристиан Вигенин и на други висши кадри. 


Явно заплатата й там не е достигала, защото Овчарова напуска, за да стане сътрудник на евродепутата Петър Витанов след европейските избори през 2019. И двамата получиха изненадващо много гласове при избора на нов НС на конгреса на БСП. 


Политическите мераци на личната любимка на Корнелия Нинова обаче ще бъдат временно възпрепятствани от появата на първородното й дете. Теодора е на финала на бременността си и заедно със съпруга си Валентин все още не са издали официално какъв е полът на бебето, пише РетроКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени