Брендо бяга от Украйна, след разкритие, че има златен телефон с лика на Путин

25 Февруари 2022, 12:00


Спасение от военния конфликт в Украйна обмисля Ивелин Банев - Брендо.

„Кокаиновият крал“ издирван от 4 държави, за последно беше закопчан в Киев. С нарастване на напрежението там бившият борец  мислил план за бягство, доверяват запознати пред „България Днес“.

По тяхна информация Брендо е решил да използва връзките си и да се разкара от размирната територия, преди да завият сирените и да засвистят ракетите. Не е изключено той да е духнал  седмица по-рано, още когато започна ескалация на отношенията между Русия, НАТО и  Украйна.

Арестът на нашенецът става на 6-и септември миналата година на паркинг пред мол в украинската столица. Криминалистите слагат белезници на Брендо, един румънец и един молдовец. Те са погнати за производство на канабис. Открита е и наркооранжерия. При тараш на два адреса са  намерени 39 пакета с трева, готови за пласиране и фалшиви документи.  Полицията конфискува телефон за няколко хилядарки с гравиран лик на Владимир Путин. Освен лика на руския президент на гърба на апарата има надпис „Три пъти превъзходен“, предвид трите му мандата като държавен глава. Освен от злато джиесемът е изработен и от черен титан. Бутиковият телефон е дело на италианска бижутерийна компания, която преди години е пуснала едва 99 бройки. Цената на един от тях е около три хиляди долара. Приближение на Брендо коментираха, че той едва ли би си позволил да използва мобилен телефон, за да не бъде проследен. Затова се допуска, че е възможно апаратът да е на някой от другите арестанти.

По повод пропуските убеждения на Брендо и аверите му други предполагат, че „кокаиновият крал“ може да се е насочил към сепаратистките Донецка и Луганска народна република. То е свързано с това, че в подобни непризнати държави често намират убежище бегълци от закона и всякакви криминални субекти. В тази връзка се смята, че Брендо го е страх от антируските настроения в Киев и западната част на Украйна, затова не е изключено да е използвал някой от паспортните си, за да напусне страната.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени