Брендо издаде мемоари в чужбина

09 Юли 2020, 11:25
Въпреки че цял Интерпол го издирва под дърво и камък и има издадени няколко присъди за търговия с кокаин, Евелин Банев - Брендо не само не се притеснява, че го търсят, но и издава мемоарите си в чужбина, научи HotArena.


Без много шум кокаиновия крал успява да преведе биографията си на английски и дори да я издаде по цял свят. Издателството на неговия брат Royal`s Book Collection`s държи правата за разпространение на книгата „Съзирам душата си в България”, а в книгата Брендо се е отдал на философски размишления за космоса и хармонията.

Бизнесменът я предлага не само на хартия, но и в електронен вариант. А най-невероятното е, че книгата има доста положителни отзиви, включително и от известен блогър и критик от Индия, пише "България днес".


В социалните мрежи дори съществува профил, на който могат да се задават въпроси на автора, но не е ясно, дали Брендо стои зад него и къде точно се крие.


Иначе в книгата си Брендо не крие предишното си минало. "Имал съм и други тежки периоди в живота си, но времето в затвора не може да бъде сравнено с нито един от тях. Когато човек загуби свободата си, разбира, че тя е една от най-големите ценности. През този период отхвърлих отчаянието, опровергах озлоблението, прецених за излишно да споделя дори, че не съм извършил нищо нередно. Вместо това избрах да напиша своето послание към тези, които искат да променят живота си и да се чувстват освободени, удовлетворени и щастливи. Тази книга се роди в затвора, защото любовта към живота не може да бъде лишена от свобода", пише той.

Историята му е разказана от името на героя Макс. Той е роден в бедност, но внезапно забогатява и започва да води разгулен живот. В крайна сметка попада в затвора, но отказва да напусне страната, въпреки че познава Хималаите, Чили, Перу... Вместо това търси себе си и връзка с Космоса на сакрални места в България като Мадарския конник, Перперикон, Кръстова гора и други.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени