Брендо проговаря за отвличането на дъщеря си! (Ексклузивни разкрития)

15 Януари 2016, 15:00


Куп лица от подземния свят са в страх от разкритията, които Брендо ще направи за тях в новата си книга, научи HotArena.

 

Соченият за „кокаинов крал“ се готви да шокира обществеността с подробности за натиск върху него, поръчван от много високо ниво. Евелин Банев ще разкрие и несподеляни досега факти около отвличането на дъщеря му Лара.

 

Първата книга на Брендо „Съзирам душата на България“ бе автобиографична. Тя беше раздадена на ограничен брой журналисти и не достигна широката публика. На наркобоса явно му е харесала ролята на писател и втората му творба ще търси масовост чрез доста по-голям тираж, пише „Всеки ден“.

 

Творческите напъни на мафиота бяха взети на подбив, защото се оказа, че първата му книга е издадена от доведения му брат Симо Карайчев, който седи зад регистрираното в Англия издателство.

 

Книгите на Брендо се очаква да се превърнат в хит като „Междузвездни войни“ в киното, бъзикат се неговите познати, но шегите им може да станат реалност, ако писателят реши да проговори без задръжки по определени теми. 

 

До този момент е ставало въпрос само за политически натиск над Брендо, за да свидетелства срещу братята Маргини, но Банев не е разкривал подробности, които се очаква да бъдат включени в новата книга.

 

Според хора, занимаващи се със случая, Евелин Банев-Брендо имал и скандална информация за отвличането на щерка си Лара. Те бе похитена и държана в плен 47 дни. Тези разкрития също се очакват с най-голям интерес.

 

Лара бе причакана от трима маскирани и въоръжени мъже, които откриха стрелба по охранителя на детето и след като го раниха, набутаха момиченцето в черен джип БМВ Х5, чиито номера впоследствие се оказаха от друг автомобил.

 

Лара бе върната след месец и половина, но не на баща ѝ, а най-демонстративно оставена пред столичното 6-о РПУ, което се намира до дома ѝ. По непотвърдена официално нито от близките, нито от МВР информация за свободата й са платени 530 000 евро. Сега остава Брендо да потвърди всички тези факти в новия си „бестселър“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени