Британски модел участва в два клипа на Лорд Евгени Минчев (Снимки)

07 Август 2022, 12:00


Приятели от години, Пи ар и благотворителят лорд Евгени Минчев и британския модел Карло, се събраха в София.

Първото идване на немския красавец, живеещ в Лондон бе свързано с участието му във видеото към песента на Евгени „Самотен“. Успешната реализация на снимките провокира Карло Бейкър да участва в още едно видео на лорд Минчев- песента Ела, поплачи. За целта бе наета зала Театро, където ще се проведе и самостоятелния концерт на Евгени на 11 ноември.

В Ела, поплачи, двамата разиграват оригинален сценарий, около който пазят тактично мълчание. За снимките на песента Самотен, Карло играе вътрешния свят, душата на Евгени. Двамата са облечени с еднакви дрехи и очила но в различни цветове.

В снимките „участва“ и аристократичен Ролс Ройс, като Карло играе за кратко ролята на шофьор. За близо едноседмичното посещение на британския красавец, двамата бяха виждани често в ресторанти и барове, настанени дискретно, така че да не бъдат обезспокоявани излишно. На въпроса дали има нещо повече между тях, двамата избухват в неудържим смях. В чест на приятеля си, Евгени даде парти за 75 души, като двамата получиха пръстени от Маргарита Михнева. Двамата ще се видят в Лондон след няколко дни, където Евгени дава своя сезонен обяд за свои клиенти и приятели. Очаква се Карло и Евгени да се върнат отново в България през септември за да отидат на българското черноморие.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кокорчо
Преди 1 година
0
какъв лорд е тоя смешник?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени