Цънцарова в Пирогов посред нощ

04 Август 2022, 18:00


Журналистката Мария Цънцарова е била забелязана преди дни в Пирогов в малките часове на нощта, пише Ретро. Причината да се озове в спешното не е бил инцидент, свързан с нея самата, а с нейната близка приятелка и колежка Марина Стоименова, която й е кума на сватбата с мъжа й Симо.

Цънцарова съпроводила дружката си в болницата, след като Марина претърпяла злополука и наранила едната си ръка. Налагало се да й бъде оказана медицинска помощ и да бъде бинтована. Само преди няколко месеца пък самата Мария се озовала в същата болница, заради инцидент, който я сполетял лично. Тогава устатата тв водеща без малко щяла да загуби един от пръстите на краката си.

Острието на Би Ти Ви отворила багажника на автомобила си и от него се изсипала 12-килограмовата тежест за спортни тренировки, която била натоварена вътре. Тя паднала директно върху крайника на Мария и го премазала жестоко. Палецът й пострадал сериозно и не се знаело какви са шансовете да зарасне нормално.

Все пак тя продължила да ходи на работа медията от страх да не бъде изместена от друга фаровитка в сърцето на новия шеф Антон Хекимян.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени