Цеци Красимирова се фука с котка за 5 бона

https://hotarena.net/laifstail/ceci-krasimirova-se-fuka-s-kotka-za-5-bona HotArena.net
Цеци Красимирова се фука с котка за 5 бона
Цеци Красимирова отглежда в просторното си имение в Барселона 4 котки - сиамец, персиец, една улични превъзходна и породистата Куини, узна HotArena.


Тя е истинска красавица от породата Мей Куун, която е най-голямата домашна котка, позната като американска дългокосместа. Популярна теория гласи, че породата тръгва от шестте домашни котки, които кралица Мария-Антоанета изпраща в Уискасит, Мейн, когато планира да избяга от Франция по време на Великата френска революция. Цеци купува домашната си любимка преди 4 месеца от руски олифгарски, които държат едни от най-елитните развъдници за тези животни в Барселона, където се отглеждат само породисти четириноги с родословие. 


Красимирова се изръсила с поне 3000 долара за Куини, която е още по-специална, защото е печелила четири златни медала на изложби и има специален паспорт със снимка. Цеци се отнася към животните като към свои деца - тя спят в специални легла, имат всякакви играчки и забавления и се разхождат навсякъде из просторния й палат. Мъжът й - мултимилионерът Майкъл Струмейтис, също обожава котките и няма против жена му да обогатява колекцията си от скъпи породи. 


Цеци ги храни с най-качествената храна, а те излизат на припек на просторната й тераса с уникална гледка към Средиземно море. Самото имение е в един от най-скъпите квартали на Барселона, където живеят само богати и известни. Цеци отглежда в огромния си двор зеленчуци, има и лимонови дръвчета и сега по време на пандемията обича да релаксира с градинарска работа, а след това да хапва само чисти биопродукти с доказано качество, пише Галерия. 


8 Коментара

Калина

преди 3 години

Може ли да си толкова грозен?

Коментирай

аз

преди 3 години

Не може да се каже ,че да забегнеш с женен мъж, докато жена му е бременна е ок, това е толкова грозно...но спор да няма....това е една от най-красивите жени в България.Просто хейтът някъде не минава...защото хората имат очи.....толкова е просто :)

Коментирай

наистина ли..............

преди 3 години

Очи за какво трябва да имаме в случая..........и кое е толкова просто....хахаха.

Коментирай

gabi

преди 3 години

къде видяхте, че е хубава. То със свирки и курварлък всеки може. Вижда се по житейския път на госпожата подхода и към мъжете с пари. Когато я гръмнаха в главата с онзи наркопласьор в Амстердам забравих те ли? Ами другия и мъж как го гръмнаха в ЮАР за наркотици ли, за лихварство ли беше. Да не изброяване още че беше преспала със всички мутри на 90 те години. Но иначе успяла била :). с магистрала между краката

Коментирай

Най грозната от мутресите

преди 3 години

Травестит!

Коментирай

аз

преди 3 години

съгласна съм, но никъде не съм казала,че е успяла..с тази външност можеше много повече от Модел на Европа за 1997 -макар , че и това не е малко. Но в България има едно изкривяване на разбирането за красота..в резултат на което всеки ден гледен снимки на деца-от 18 до 30 -с невъзможно грозни и непрофесионално поставени филъри.В България има адски голям проблем с обозначаване на това, кое е красиво и кое е грозно. Просто жената си е хубава и това няма как да се отрече ,ако ще и човек да е затрила, защото фактите просто не може да се разкрасяват в полза на страстите. Иначе няма обективност.

Коментирай

Иван

преди 3 години

Абе хора снимката е за котката, аз не я виждам? Ако искате да пишите за човека, из мислете нещо друго!

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Този крокозъбел нали щеше да сгодява дъщеря си за "мистериозен"испанец и Брад Пит да е специален гост на събитието което щеше да се състои през есента на 2020г.в България ...врели некипели е всичко за гърмяната у главата Цеца.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.